Libnet.ro
UNICEF

06:30

Tot mai multi romani prefera sa manance la restaurant. Care sunt motivele

Adevărul Adevărul,
Tot mai multi romani prefera sa manance la restaurant. Care sunt motivele

Sectorul de restaurante si cafenele Food Beverage) din Romania a evoluat constant in ultimii ani, atat datorita cresterii salariilor si a puterii de cumparare, cat si datorita numarului mai mare de straini care viziteaza Romania pentru afaceri sau turism. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, dupa aflarea rezultatelor exit-poll: Nu imi e teama ca diaspora va rasturna acest vot (VIDEO)

Viorica Dancila a afirmat, duminica seara, dupa aflarea rezultatelor exit-poll, care o dau drept calificata in finala prezidentialelor, ca invita cat mai multi romani sa i se alature. Cat mai.

E LEGE! Barbatii vor iesi la PENSIE la 50 de ani, iar femeile la 48! Vestea asteptata de MULTI ROMANI

Vesti importante pentru multi romani! S-a dat lege ca unii romani sa poata iesi la pensie mai devreme.

Prezenta la vot la Alegerile Prezidentiale, ora 18:00: care sunt judetele cu cei mai multi alegatori

BEC afiseaza in timp real prezenta pe site-ul institutiei. Cifrele actualizate la ora 18:00 arata cati romani au votat pentru alegerile prezidentiale, in tara si in strainatate. Dupa ora 18:00, prezenta la vot in tara a urcat pana la 42,19%. Au votat aproape opt milioane de romani in sectiile deschise in tara. E un numar .

Mai multi raniti in Franta, in urma unui cutremur

Patru persoane au fost ranite, dintre care una grav, in urma unui seism cu magnitudinea 5,4, produs luni la pranz in sud-estul Frantei, in apropiere de Montelimar, potrivit responsabililor din prefecturile.

Decalajul de varsta in crestere din circumscriptiile electorale va cantari tot mai mult la viitoarele alegeri

Unele parti ale Romaniei imbatranesc mult mai repede decat altele, iar prelungirea sperantei de viata combinata cu reculul natalitatatii si cu apropiata pensionare a decreteilor constituie o bomba cu ceas care ar putea fi speculata electoral in urmatoarele runde electorale. Peste jumatate din judete imbatranesc cu o viteza mai mare decat media pe tara, iar centre universitare cum e Clujul sufera de imbatranire- varsta medie urcand de la putin peste 35 de ani in urma cu 6 cicluri electorale la aproape 42 de ani la recentele alegeri.

Tomac: Paleologu a fost cel mai bun candidat si ramane unul dintre cei mai valorosi romani

Liderul PMP, Eugen Tomac, spune ca Theodor Paleologu, candidatul partidului la alegerile prezidentiale, a fost cel mai bun candidat si ramane unul dintre cei mai valorosi romani. in mod sigur, va marca pozitiv viitorul natiunii noastre, afirma Tomac.

Razvan e plecat de mai multi ani in Suedia, dar zilele trecute a venit putin in tara. Ce a descoperit dupa cateva ore: E pentru prima data cand ma gandesc serios sa fac asta

Razvan Stefanescu, romanul care traieste in Suedia si a devenit faimos in Romania dupa ce a aparut anul trecut cu o masina avand placute cu un mesaj anti-PSD, a anuntat pe contul sau de Facebook ca es.

S-a decis! Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

Michael Bloomberg e tot mai aproape de o candidatura pentru Casa Alba

Fostul primar al New York-ului, Michael Bloomberg, s-a apropiat si mai mult vineri seara de candidatura la Casa Alba, inscriindu-se candidat la primarele democrate din statul Alabama.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )