Libnet.ro
UNICEF

08:00

Tot ce se stie pana acum despre noua tulpina a coronavirusului, descoperita in Marea Britanie. Afecteaza eficacitatea vaccinului?

B1 B1,
Tot ce se stie pana acum despre noua tulpina a coronavirusului, descoperita in Marea Britanie. Afecteaza eficacitatea vaccinului?

De curand, autoritatile sanitare din Regatul Unit al Marii Britanii au descoperit recent o noua tulpinaa virusului SARS-CoV-2. Mai precis,au fost gasite peste 1. 000 de cazuri ale noii. continuă pe B1

EXCLUSIV De ce a fost eliminata Anda Adam de la Ferma. A spus tot adevarul abia acum

Senzuala solista Anda Adam 40 de ani), care a ratat la mustata trofeul emisiunii-concurs Ferma, de la PRO TV, dar si substantialul premiu de 50. 000 de euro, ne-a acordat, in exclusivitate pentruplaytech. ro, un interviu de suflet, in care ne-a povestit despre frumusica ei fiica, Evelin, despre Sorin Andrei Nicolescu, tatal fetitei, despre care apropiatii sustin .

SARS-COV-2 mutant peste Canal: Marea Britanie identifica o noua tulpina a coronavirusului

Secretarul de Stat pentru Sanatate, Matt Hancock, spune ca Londra va adopta un nou set de restrictii.

Cat de mult ar trebui sa ne ingrijoreze noua tulpina de COVID-19

Virusii sufera, de regula mutatii si in cele mai multe cazuri poate fi vorba de o modificare nesemnificativa, insa se poate intampla ca virusul sa fie tot mai agresiv cu fiecare infectare a noastra.

Alexandru Rafila, primele declaratii despre noua tulpina de coronavirus aparuta in Anglia

Medicii britanici trag un semnal de alarma dupa ce o noua forma de coronavirus a fost descoperita in Marea Britanie. Peste 1. 000 de persoane au fost diagnosticate cu noua mutatie COVID, insa autoritatile sustin ca ea nu poate cauza forme severe ale bolii.

O noua tulpina a SARS-CoV-2 se raspandeste in Marea Britanie. Ce spune OMS

Peste 1. 000 de cazuri de infectare cu o noua varianta de coronavirus au fost identificate in ultimele zile in Anglia, predominant in sudul tarii , a spus luni ministrul Sanatatii, Matt Hancock, relateaza Reuters. Organizatia Mondiala a Sanatatii spune ca este constienta de noua varianta de SARS-CoV-2 din Marea Britanie si ca nu exista nicio dovada ca tulpina se comporta diferit de cele existente deja.

Noua tulpina de coronavirus care se raspandeste in Marea Britanie are mutatii majore

Cercetatorii britanici incearca sa stabileasca daca raspandirea rapida in sudul Angliei a noii variante de coronavirus care provoaca Covid-19 are legatura cu mutatii majore detectate la tulpina.

Noua tulpina de coronavirus care se raspandeste in Marea Britanie are mutatii majore. Ce spun cercetatorii:

Cercetatorii britanici incearca sa stabileasca daca raspandirea rapida in sudul Angliei a noii variante de coronavirus care provoaca Covid-19 are legatura cu mutatii majore detectate la tulpina, transmite Reuters.

Noua tulpina de coronavirus care se raspandeste in Marea Britanie sufera mutatii cheie la proteina tepusa, spun cercetatorii

Cercetatorii britanici incearca sa stabileasca daca rapida raspandire in sudul Angliei a unei noi variante de coronavirus care provoaca boala Covid-19 este legata de mutatii cheie pe care le-au detectat la tulpina, spun acestia marti, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2806 seconds )