Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sa tot traiesti in Romania! Tara care isi trimite medici reputati in somaj

Adevărul Adevărul,
Sa tot traiesti in Romania! Tara care isi trimite medici reputati in somaj

Specialistii in ortopedie, traumatologie si recuperare medicala de la Eforie Sud, care erau cautati de pacienti din toata tara, au primit luni, 2 decembrie, preavize de somaj. Sase medici reputati vor fi astfel dati afara din sistemul sanitar public, pe motivul reorganizarii administrative a structurii spitalicesti din Eforie. Specialistii sunt pusi pe liber, fara alternativa unui transfer. continuă pe Adevărul

Basescu adreseaza urarile cele mai calde celor care isi serbeaza onomastica de Sfantul Andrei

Presedintele Traian Basescu a transmis, sambata, un mesaj cu prilejul sarbatorii Sfantului Apostol Andrei. Seful statului a adresat cele mai calde urari tuturor celor care isi serbeaza onomastica.

Mercedes GLA, disponibil la vanzare in Romania. Vezi care este pretul de pornire.

Noul Mercedes GLA, unul dintre cele cinci modele compacte, de noua generatie, ale marcii germane, este disponibil la vanzare si in Romania. Cu un pret de pornire de 24. 625 euro fara TVA), SUV-ul poate fi deja comandat, urmand ca primele masini sa ajunga la clienti si in show-roomuri in luna martie, anul viitor. GLA, model complet nou, introdus in gama Mercedes, in premiera mondiala, la Salonul Auto de la Frankfurt, din septembrie, preia la nivel vizual multe trasaturi de la Clasa A. De .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )