Libnet.ro
UNICEF

12:00

Tot ce trebuie sa stii despre admiterea la cea mai mare universitate din tara. Cat conteaza BAC-ul la Universitatea Babes-Bolyai

Adevărul Adevărul,
Tot ce trebuie sa stii despre admiterea la cea mai mare universitate din tara. Cat conteaza BAC-ul la Universitatea Babes-Bolyai

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, cea mai mare universitate din tara ca numar de studenti, scoate la concurs circa 16. 000 de locuri bugetate si in regim de cu taxa, la nivel de licenta. Din toamna, universitatea propune si specializari noi precum Matematica-Informatica in engleza sau Economie si Afaceri Internationale in engleza. Taxa de admitere este, in functie de facultate, de la 80 de lei la 220 de lei. continuă pe Adevărul

Capitalism pe paine. Eurostat: Romania este tara cu cea mai mare inegalitate dintre bogati si saraci din UE. Procentul a tot crescut in ultimii ani

Romania este de departe tara cu cea mai mare inegalitate intre bogati si saraci din Uniunea Europeana, in conditiile in care cei mai prosperi 20% dintre romani au venituri de peste sapte ori mai mari decat cei mai saraci 20% dintre locuitorii tarii, arata statisticile publicate de catre Eurostat, oficiul european de profil.

Romania are cea mai mare rata a mortalitatii infantile dintre statele UE

Romania inregistreaza cea mai mare rata a mortalitatii infantile dintre statele membre UE, a afirmat joi consilierul prezidential Diana Paun, citata de Agerpres.

Un sediu luminos, cu vedere la cea mai mare cladire administrativa din Europa: cum arata birourile SII Romania

SII Romania, companie multinationala specializata in servicii si solutii ICT Information communication technology) de business, s-a mutat incepand cu luna mai intr-un nou sediu de birouri situat in zona Politehnica.

Deutsche Bank a lansat un atac frontal si fara precedent impotriva BCE

Ziua in care Banca Centrala Europeana a cumparat primele obligatiuni ale companiilor europene a inregis-trat si o surpriza de proportii, de neconceput doar cu cateva luni in urma. intr-o analiza care face parte din seria punctelor de vedere ale Deutsche Bank, cea mai mare banca a Germaniei, David Folkerts-Landau, economistul sef al grupului financiar, scrie imperativ ca BCE trebuie sa schimbe cursul. Dupa ce recunosc ca, in ultimul secol, bancile centrale au devenit gardieni ai securitatii economice si financiare, analistii de la DB ajung la concluzia ca bancherii centrali pot sa-si piarda directia, de obicei prin aplicarea dogmei economice a zilei, iar cand fac acest lucru, greselile pot fi catastrofale.

Ce trebuie sa stii despre vitamina C

Vitamina C are o multime de beneficii pentru organismul uman. Despre cateva dintre ele veti afla in cele ce urmeaza. Iata ce trebuie sa stii despre vitamina C. Buna pentru raceala Sistemul imunitar are nevoie de vit.

Kovesi: Mita in domeniul sanatatii, mai mare decat in alte domenii

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat ca fata de celelalte domenii, mita din domeniul sanatatii este cea mai mare. De asemenea, aici sunt cel mai des.

Prohnitchi: Cea mai buna solutie este un candidat la presedintie din societatea civila

Identificarea si inaintarea unui candidat la functia de presedinte din randurile societatii civile este cea mai buna solutie. Acest candidat nu trebuie sa apartina unui partid, iar dupa ce va fi identificat, pretendentul la functia de sef al statului trebuie sa-si asume niste angajamente si sa-si stabileasca un program exact, este de parerepresedintele Partidului Verde Ecologist, Anatolie Prohnitchi.

Kovesi, la Digi24: Mita in domeniul sanatatii, mai mare decat in altele

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat joi seara ca, de obicei, mita care se da in sanatate este mai mare decat cea practicata in alte domenii, iar faptele cel mai des intalnite pe acest segment sunt cele de abuz in serviciu.

Cea mai simpla reteta de ardei umpluti

A trecut ceva vreme de cand ai preparat cea mai simpla reteta de ardei umpluti, nu-i asa? A venit vremea sa o incerci din nou, pentru ca ardei de toate felurile sunt in piete, si ii poti prepara dupa gustul tau. Ai nevoie de ingrediente proaspete si de numai o ora pentru aceasta reteta.

SRI: Preventia este cea mai buna solutie in lupta impotriva infractiunilor cibernetice

Preventia este cea mai buna solutie in lupta impotriva infractiunilor cibernetice si este responsabilitatea oricarei persoane sa contribuie la asigurarea securitatii in spatiul cibernetic, a declarat, ieri, Adela Albu, reprezentantul Centrului Cyberint din cadrul Serviciului Roman de Informatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )