Libnet.ro
UNICEF

19:00

Tot ce trebuie sa stii despre festivalul NEVERSEA 2019

România Liberă România Liberă,
Tot ce trebuie sa stii despre festivalul NEVERSEA 2019

Cea de a treia editie a festivalului Neversea va avea loc in intervalul 4-7 iunie, pe plaja Modern d. continuă pe România Liberă

Admitere 2019: incep inscrierile la liceu Tot ce trebuie sa stii despre completarea fisei de admitere

Admitere 2019. Miercuri incep inscrierile la liceu. Elevii, alaturi de parintii lor, vor completa optiunile in fisele de inscriere, iar acestea vor fi introduse in baza de date computerizata. Pe fisa de inscriere trebuie inscris codul liceului aflat in brosura de admitere, in ordinea liceelor preferate de elev. Brosura poate fi gasita pe site-ul inspectoratului si la scoala la care a invatat elevul. Conform planificarii stabilite de comisia din scoala, in perioada 4-8 iulie 2019, parintii si elevii vor verifica, in prezenta dirigintilor, corectitudinea datelor din fisa listata de calculator pentru fiecare elev.

Admitere liceu 2019. Tot ce trebuie sa stii despre inscriere. Cand se face repartizarea computerizata. Cum se calculeaza media de admitere la liceu

Admitere liceu 2019. Emotii mari pentru elevii de clasa a VIII-a. Acum ca s-au aflat notele la Evaluarea nationala si s-au calculat mediile finale pentru intrarea la liceu, incepe o noua etapa: repartizarea.

ADMITERE LICEU 2019. Cand se face repartizarea computerizata? Tot ce trebuie sa stii despre inscriere

Emotii mari pentru elevii de clasa a VIII-a. Acum ca s-au aflat notele la Evaluarea nationala si s-au calculat mediile finale pentru intrarea la liceu, incepe o noua etapa: repartizarea.

ADMITERE LICEU 2019. Cand se face repartizarea computerizata? Tot ceea ce trebuie sa stii despre inscriere

Emotii mari pentru elevii de clasa a VIII-a. Acum ca s-au aflat notele la Evaluarea nationala si s-au calculat mediile finale pentru intrarea la liceu, incepe o noua etapa: repartizarea.

Boala Lyme. Tot ce trebuie sa stii despre boala transmisa de CAPUSE

Boala Lyme este una dintre sperietorile verii. Vremea buna, iesirile in natura te expun unui pericol nevazut: capusele. Acestea pot fi purtatoarele unei bacterii Borrelia burgdorferi B. burgdorferi) pe care o pot.

Ploiesti: Patru tineri care mergeau la festivalul Neversea, arestati pentru ca aveau asupra lor 10 kilograme de droguri

Patru tineri au fost arestati de Tribunalul Prahova, dupa ce procurorii DIICOT Ploiesti au gasit asupra lor aproximativ 10 kilograme de droguri, in mare parte cannabis. Acestia mergeau spre festivalul Neversea, transmite corespondentul Mediafax.

NEVERSEA 2019. Restrictii de circulatie in zona peninsulara a Constantei

Primaria Constanta anunta instituirea unor restrictii de circulatie valabile de joi, 4 iulie, pana luni, 8 iulie. in acest interval se va desfasura Festivalul Neversea.

Utile: O persoana din trei are diabet fara sa stie. Cum iti dai seama daca ai diabet sau daca urmeaza sa faci; Dieta care te ajuta sa scapi de ficatul gras; Intepaturi de insecte: tot ce trebuie sa stii

Alimentele acide ne ingrasa si ne imbolnavesc. Uite cu ce alimente alcaline sa le inlocuiesti. Alimentele acide, de tipul proteinelor animale sau lactatelor cauzeaza congestie, din cauza ca se digera mai greu. Opinia specialistilor referitoare la consumul zilnic de sare. Un important studiu britanic, publicat in revista BMJ Open, precizeaza ca un consum moderat de sare este un tonic pentru sanatatea noastra.

VIDEO Imnul oficial al Festivalului NEVERSEA 2019. A fost compus special de DJ-ul Mike Perry

Acrobati care vor dansa deasupra publicului, parade ale unor creaturi fabuloase, spectacole aviatice si multe alte surprize ii asteapta pe cei care vor participa la NEVERSEA 2019.

Tot ce trebuie sa stiti despre concertul lui Ed Sheeran de pe Arena Nationala: de ce mai aveti nevoie in afara de bilet pentru a putea intra si care este programul

Ed Sheeran concerteaza pentru prima oara in Romania miercuri, 3 iulie, pe Arena Nationala din Bucuresti. Organizatorii au oferit detalii privind regulile de acces si politica de vanzare a biletelor, care este una foarte stricta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )