Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tot ce trebuie sa stii despre sedinta PSD in care se joaca libertatea lui Dragnea

Adevărul Adevărul,
Tot ce trebuie sa stii despre sedinta PSD in care se joaca libertatea lui Dragnea

Liderii PSD vin azi la Bucuresti ca sa voteze daca Liviu Dragnea mai ramane presedintele partidului sau nu. Va fi un meci intre doi imblanzitori de baroni. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, declaratie despre CExN PSD: Daca Dragnea va cumpara voturile la sedinta vom avea un haos si un dezastru generalizat

Victor Ponta spune ca daca lui Liviu Dragnea i-ar pasa de PSD si de oamenii care au votat acest partid, de bunul mers al tarii si de colegii lui, pe care ii pune sa se lupte azi intre ei, ar demisiona.

Informatii de culise. Ce s-a discutat in spatele usilor inchise la sedinta PSD

Potrivit surselor din interiorul partidului, Gabriela Firea a fost singura care i-a cerut concret, demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului. in rest, Paul Stanescu i-a reprosat lui Dragnea ca nu a venit cu un proiect legislativ privind amnistia si gratierea, in timp ce Adrian Tutuianu a prezentat un sondaj de opinie, fara sa spuna cine l-a facut, in care PSD era cotat sub 30%.

Oprisan, inainte de sedinta PSD: Mesajul este de a continua guvernarea. Nu poti sa vii dintr-o data si sa scrii o scrisoare

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, vineri, inainte de sedinta Comitetului Executiv National CExN) al partidului, ca mesajul organizatiei este de a continua guvernarea si programul de guvernare, subliniind ca toate aceste lucruri sunt posibile cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru ca acesta a fost ales de toti membrii.

Limbaj de mahala in sedinta PSD: Puteti sa va bagati scrisoarea undeva

Codrin Stefanescu, unul dintre sustinatorii lui Dragnea, a avut o interventie dura impotriva revolutionarilor din PSD.

Sedinta PSD. Surse: Liderii partidului, pusi sa-si lase telefoanele la intrare

Liderii PSD au fost pusi de presedintele Liviu Dragnea sa-si lase telefoanele la intrarea in sala, intr-o cutie, potrivit unor surse politice.

Vicepremierul Paul Stanescu, despre scrisoarea prin care ii cere demisia lui Dragnea: A sosit timpul sa spunem lucrurilor pe nume

Vicepremierul Paul Stanescu, unul dintre semnatarii scrisorii in care se cere demisia lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor si sefia PSD, face o serie de precizari despre demersul impotriva liderului.

ATENTIE PARINTI! Noile jocuri de tip BALENA ALBASTRA fac ravagii in scolile din Bucuresti: Copiii care joaca GRANNY si VREI SA FII O ZANA sunt indemnati sa dea drumul la gazele de la aragaz

Pentru cei mici, jocurile online pot fi periculoase, mai ales atunci cand contin elemente care le pun in pericol sanatatea sau chiar viata. in ultima perioada, doua jocuri online periculoase au devenit.

Fostul vicepremier Ciolacu, solidar cu rebelii din PSD care-i cer demisia lui Dragnea

Un alt nume important din PSD se alatura scriisorii celor trei lideri ai partidului care ii cer demisia lui Liviu Dragnea. Dintotdeauna, PSD a fost partidul apropiat de oameni, un partid care a ascultat.

SONDAJ II Revolta n PSD: Care va fi deznodamntul?

Liviu Dragnea se confrunta de cateva zile cu un numar mare de lideri PSD revoltati impotriva sa. Cererea acestora ca Dragnea sa plece de la conducerea partidului si a Camerei Deputatilor este discutata vineri dupa-amiaza de conducerea partidului. Ce crezi ca se va intampla?Participa la sondajul HotNews. roVezi cum au votat cititorii HotNews. ro cand a inceput actualul conflict din PSD.

Scrisoarea liderilor PSD care cer DEMISIA lui Liviu Dragnea e semnata de un comitet de initiativa, condus de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu: Acestia solicita ca Viorica Dancila sa asigure interimatul (TEXTUL INTEGRAL)

A aparut scrisoarea in care se solicita demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor si din fruntea PSD. Semnatarii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, in numele unui.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )