Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot ce trebuie sa stii despre vaccinul anti-COVID. Raspunsuri la cele mai frecvente intrebari ale romanilor

Adevărul Adevărul,
Tot ce trebuie sa stii despre vaccinul anti-COVID. Raspunsuri la cele mai frecvente intrebari ale romanilor

Specialistii Spitalului Judetean de Urgenta din Zalau au explicat de ce este important sa ne vaccinam in numar cat mai mare. continuă pe Adevărul

Depresia si tot ceea ce trebuie sa stii despre ea

Conform rapoartelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, rata depresiei a crescut in ultimii 10 ani, inclusiv in randul copiilor si adolescentilor. Depresia exista dintotdeauna, iar oamenii par mai pregatiti sa o priveasca in fata, sa o exploreze, sa nu o mai trimita in coltul afectiunilor cvasi-invizibile.

Vaccinul Moderna a ajuns in Romania: tot ce trebuie sa stii despre el, comparativ cu Pfizer BioNtech

La momentul de fata, in Uniunea Europeana au fost aprobate doua vaccinuri impotriva noului coronavirus, PfizerBioNTech si Moderna. Primele doze de Moderna au intrat aseara pe teritoriul.

AstraZeneca a cerut Agentiei Europene a Medicamentului aprobarea pentru vaccinul antiCovid. O decizie ar putea fi luata pe 29 ianuarie

Agentia Europeana a Medicamentului a anuntat marti ca a primit solicitarea de aprobare a vaccinului antiCovid produs de AstraZeneca si Universitatea Oxford, relateaza Reuters. Ar fi al treilea vaccin aprobat in spatiul UE, dupa Pfizer si Moderna. Cititi si UE a incheiat discutiile preliminare pentru vaccinul antiCovid al francezilor de la Valneva.

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, socheaza din nou. Ce spune despre vaccinul anti-Covid-19

IPS Teodosie s-a remarcat pe toata perioada pandemiei prin modul in care a sfidat legile impuse de autoritati pentru a evita transmiterea comunitara a noului coronavirus. in ceasul al doisprezecelea, se pare ca Arhiepiscopul Tomisului si-a schimbat punctul de vedere datorita unui studiu pe care l-a facut individual. Dupa ce a institgat oamenii la nerespectarea .

Ultima ora. Patriarhul Romaniei, anunt neasteptat despre vaccinul anti-Covid-19. Ce se va intampla in biserica de acum inainte

In cursul serii de duminica, Ministerul Sanatatii a anuntat ca Biserica Ortodoxa Romana, in frunte cu Preafericitul Patriarh Daniel, va sprijini campania de vaccinare anti-Covid-19. Astfel, in biserici se va distribui catre credinciosi o brosura care contine informatii referitoare la noul vaccin. Brosura va fi intitulata Vaccinarea impotriva COVID-19 in Romania. Gratuita. Voluntara. Sigura. Ce .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2124 seconds )