Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tot ce trebuie sa stim despre scleroza multipla, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Tot ce trebuie sa stim despre scleroza multipla, la Adevarul Live

Debuteaza mai ales la tinerii cu varste intre 20 si 40 de ani, nu se vindeca si, de multe ori, bolnavii ajung in scaun cu rotile. Despre simptomele de debut, despre diagnostic, dar si despre noile tratamente pentru scleroza multipla vorbim la Adevarul Live cu dr. Cristina Hertea, medic neurolog specializat in bolile neurologice autoimune, si cu pacienta Carmen Ciocarlan. continuă pe Adevărul

Tot ce trebuie sa stim despre scleroza multipla, la Adevarul Live de la ora 14.00

Debuteaza mai ales la tinerii cu varste intre 20 si 40 de ani, nu se vindeca si, de multe ori, bolnavii ajung in scaun cu rotile. Despre simptomele de debut, despre diagnostic, dar si despre noile tratamente pentru scleroza multipla vorbim la Adevarul Live cu dr. Cristina Hertea, medic neurolog specializat in bolile neurologice autoimune, si cu pacienta Carmen Ciocarlan.

FOTO Incursiune in satul thailandez in care se vorbeste limba romana: tot ce trebuie sa stii despre paradisul ascuns

Povestea romaneasca din satul Bangtao de pe insula thailandeza Phuket este una speciala. Este oaza unde in timpul iernii din Europa te poti bucura de marea linistita, de natura virgina, palmieri, vegetatia luxurianta si de plaja cu nisip fin, toate la 30 de grade Celsius.

Adevarul Live: cat de repede poate recupera Simona Halep primul loc WTA

Caroline Wozniacki este de azi noul lider al ierarhiei feminine, cu 250 de puncte in fata Simonei Halep. Rocada se poate face insa chiar in urmatoarea luna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )