Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toti cablistii din Romania, obligati sa retransmita televiziunea publica de la Chisinau, Moldova 1

B1 B1,
Toti cablistii din Romania, obligati sa retransmita televiziunea publica de la Chisinau, Moldova 1

Toti cablistii din Romania trebuie sa retransmita, incepand din aceasta toamna, televiziunea publica de la Chisinau, denumita Moldova 1, care a fost inclusa in randul programelor must carry, in baza. continuă pe B1

Pe scurt: Toti cablistii din Romania, obligati sa preia postul Moldova 1. Poprietarii Look TV/Look Plus, ce difuzeaza Liga 1, lanseaza un serviciu video la cerere. TVR - probleme la CNA din cauza grilei de toamna si a emisiunii Biziday

Zi aglomerata, marti, la CNA, unde forul audiovizual a avut prima sedinta dupa mai bine de o luna. Intre altele, CNA a decis sa publice o lista must carry modificata, pe baza careia, toamna aceasta, toti cablistii trebuie sa retransmita postul public de la Chisinau, Moldova 1. TVR a starnit nemultumirea Consiliului prin noua sa grila provizorie de programe, iar emisiunea Biziday a lui Moise Guran a trezit suspiciunile unui membru CNA. Iar proprietarii posturilor ce difuzeaza Liga 1 au anuntat un serviciu video la cerere, Koolnet.

Asiguratorii si brokerii in asigurari s-au plans la Bruxelles cu privire la constituirea Corpului expertilor si evaluatorilor tehnici auto din Romania (CEETAR)

Asiguratorii si brokerii in asigurari au reclamat la Comisia Europeana proiectul de lege privind constituirea Corpului expertilor si evaluatorilor tehnici auto din Romania CEETAR), conform caruia toate vehiculele avariate din Romania ar trebui sa fie evaluate de experti ai acestei noi entitati. Proiectul ar duce la incalcarea normelor europene si ar aduce prejudicii majore asiguratilor si pietei locale de asigurari, au atentionat UNSAR si UNSICAR, cele doua asociatii de profil care reprezinta asiguratorii si intermediarii in asigurari. Proiectul Legii se afla pe Ordinea de Zi a Lucrarilor Plenului Senatului de marti, 2 septembrie.

Iordania interzice importurile de animale din Romania

Autoritatile din Iordania au interzis importul de ovine si bovine din Romania, dupa ce Organizatia Mondiala pentru Sanatatea Animalelor OIE) a anuntat ca a depistat mai multe cazuri de imbolnavire a.

Iordania interzice importurile de ovine si bovine din Romania

Ministerul Agriculturii din Iordania a interzis importurile de ovine si bovine din Romania dupa ce Organizatia Mondiala a Sanatatii Animalelor OIE) a raportat ca au fost depistate recent cazuri de maladie a limbii albastre in Romania, informeaza duminica agentia Petra.

Iordania interzice importurile de ovine si bovine din Romania

Ministerul Agriculturii din Iordania a interzis importurile de ovine si bovine din Romania. Asta dupa ce Organizatia Mondiala a Sanatatii Animalelor OIE) a raportat ca au fost depistate recent cazuri de.

Iordania interzice importurile de ovine si bovine din Romania

Ministerul Agriculturii din Iordania a interzis importurile de ovine si bovine din Romania. Asta dupa ce Organizatia Mondiala a Sanatatii Animalelor OIE) a raportat ca au fost depistate recent cazuri de.

Iordania a interzis importul de animale din Romania, pe fondul cazurilor de boala a limbii albastre

Ministerul Agriculturii din Iordania a interzis importul de ovine si bovine din Romania, dupa ce Organizatia Mondiala pentru Sanatatea Animalelor OIE) a anuntat ca a depistat mai multe cazuri de imbolnavire a acestora cu boala limbii albastre, potrivit agentiei de stiri iordaniene Petra, citate de Mediafax.

Sectorul de asigurari din Romania, evaluat printr-o analiza de bilant si un test de stres

Elementele cheie pentru evaluarea de catre organisme independente a sectorului de asigurari din Romania, care va include o analiza de bilant si un test de stres, au fost agreate de Comisia Europeana, Autoritatea Europeana pentru Asigurari si Pensii.

Iordania a interzis importul de ovine si bovine din Romania

Ministerul Agriculturii din Iordania a interzis importul de ovine si bovine din Romania, in urma descoperirii unor cazuri de imbolnavire a acestora cu boala limbii albastre, raportate de Organizatia Mondiala pentru Sanatatea Animalelor OIE), noteaza.

Primul export de vaci din Romania catre China: o firma romano-chineza trimite in toamna 5.000 de capete

Societatea mixta romano-chineza Cattle Ferma de Bovine SRL vrea sa exporte din Romania catre China cel putin 20. 000 de capete de bovine vii anual, urmand ca primul lot de 5. 000 de vaci sa fie trimis in aceasta toamna.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )