Libnet.ro
UNICEF

23:00

Toti clientii Vodafone trebuie sa afle asta acum. Se intampla pana la finalul lunii iulie 2021

Playtech Playtech,
Toti clientii Vodafone trebuie sa afle asta acum. Se intampla pana la finalul lunii iulie 2021

Noi modificari in privinta retelei Vodafone din Europa. Ce se intampla si ce trebuie sa stie clientii? Totul se va intampla pana la finele lui iulie 2021. Noi modificari in dreptul retelei Vodafone Reteaua Vodafone din Europa urmeaza sa fie alimentata 100% cu energie din surse regenerabile pana la mijlocul verii lui 2021, arata grupul . continuă pe Playtech

Toti clientii care au card bancar la aceasta banca sunt vizati. Se intampla in aceasta noapte

Banca Comerciala Romana BCR) si-a informat clientii ca va opri sistemul de carduri, precizand ca autentificarea la ghiseele automate se va putea face cu un cod de bare. Tot ce trebuie sa stiti, in continuare. BCR opreste sistemul de carduri Banca Comerciala Romana BCR) va opri sistemul de carduri, in noaptea de vineri spre sambata .

Anuntul anului pentru toti clientii Dacia. Ce se intampla cu modelul Logan in 2020

Dacia se pregateste sa schimbe complet gama de masini, urmand sa lansese pe rand, in aceasta toamna si anul viitor, noile modele, dupa un program decalat partial, fata de planurile initiale. Odata cu restructurarea Renault, au aparut o serie de schimbari surprinzatoare de strategie ale producatorului auto, despre care va vom vorbi in continuare. Modelul .

Veste exceptionala de la Digi |RCS-RDS: toti romanii trebuie sa afle ce se intampla acum

Digi |RCS-RDS vine acum cu un anunt deosebit pentru toti romanii. Compania a anuntat un program prin care va ajuta numerosi elevi din 17 judete ale tarii. Astfel, le intinde o mana de.

Se intampla la Lidl. Anuntul momentului care vizeaza toti clientii

Lidl pregateste inca o surpriza pentru miile de clienti din Romania. Daca ti-a placut saptamana americana pe care lantul de magazine a avut-o in iulie, cea de acum sigur va fi si mai.

Toti soferii romani trebuie sa stie asta! Masinile cu volan pe dreapta nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania

Vin noi reglementari pentru soferii romani. Registrul Auto Roman pune in vedere ca incepand cu 1 ianuarie 2021, dar numai daca perioada de tranzitie dintre Marea Britanie si Uniunea Europeana nu va fi prelungita, omologarea de tip emisa de Regatul Unit nu va mai fi valabila in Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )