Libnet.ro
UNICEF

22:30

Toti romanii ar trebui sa stie asta! Analiza care depisteaza anevrismul, indiferent in ce parte a aortei se situeaza

Antena3 Antena3,
Toti romanii ar trebui sa stie asta! Analiza care depisteaza anevrismul, indiferent in ce parte a aortei se situeaza

Anevrismul este o dilatare anormala, pe o distanta mai mica sau mai mare, a unei artere. La fel, si artera poate fi mai mica sau mai mare. La nivelul arterelor cerebrale, survine anevrismul cerebral, care se. continuă pe Antena3

Se mai SCHIMBA ORA?! DECIZIA MOMENTULUI! Toti romanii trebuie sa AFLE asta

Se schimbadin nou ora! Toti romanii trebuie sa afle de cand va avea loc schimbarea! LACRIMI iN SHOWBIZ! FUEGO A PATIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITA! E SOC SI GROAZA GALERIE.

S-a schimbat legea pentru toti romanii care stau la bloc, din septembrie. Conditii mai drastice pentru locatari

Din septembrie 2019 s-a schimbat legea pentru toti romanii care stau la bloc. Asociatiile de proprietari trebuie sa adopte pana la sfarsitul acestei luni modelul regulamentului de condominiu. Prevederile din acest document vor trebui respectate de cate toti locatarii. S-a schimbat legea pentru toti romanii care stau la bloc Noua lege a asociatiilor de proprietari .

Toate fetele care poarta numele de Sofia trebuie sa stie asta. Ce sarbatoare este azi in calendarul ortodox

In fiecare an, la data de 17 septembrie, Biserica Ortodoxa savarseste pomenirea Sfintei Sofia si a celor trei fiice ale sale: mucenitele Pistis, Elpis si Agapis, care au suferit moarte martirica in timpul imparatului roman Adrian, pe la anul 137. Astazi potrivit calendarului ortodox este sarbatoare. Ce nume de sfant se sarbatoreste astazi Sfanta Sofia .

Florin Calinescu, raspuns la cea mai arzatoare intrebare de cand a intrat in politica. Toti asteptau sa spuna asta

Actorul Florin Calinescu a intrat recent in politica si cum de atunci a fost inconjurat de intrebari legate de alegerea sa, a venit si raspunsul. Florin Calinescu a raspuns la cea mai arzatoare intrebare de cand a intrat in politica Recent, Florin Calinescu a renuntat la a mai fi parte din juriul Romanii au talent .

PRESEDINTELE AEP: ii asigur pe toti romanii din strainatate ca datele lor sunt in siguranta

Presedintele AEP, Constantin-Florin Mituletu-Buica, revine asupra repetatelor asigurari pe care le-a oferit in legatura cu utilizarea datelor cu caracter personal ale alegatorilor romani din strainatate si precizeaza, din nou, ca acestea sunt destinate exclusiv proceselor electorale, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )