Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toti romanii trebuie sa afle asta. Ce se intampla din 15 august cu programul Noua Casa

Playtech Playtech,
Toti romanii trebuie sa afle asta. Ce se intampla din 15 august cu programul Noua Casa

Saptamana viitoare ar putea fi aprobate normele de aplicare pentru programul Noua casa de catre Guvern. in aceste conditii programul va putea incepe din 15 august a declarat Dumitru Nancu, directorul general al Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM FNGCIMM). Iata ce conditii noi sunt prevazute in acest program fata de Prima casa. continuă pe Playtech

Ce se intampla acum cu Dacia. Mii de clienti trebuie sa afle asta

Vanzarile autoturismelor Dacia au crescut de 7 ori mai rapid decat in luna iulie, in Marea Britanie, dupa prabusirea din lunile precedente. Mii de clienti trebuie sa afle ce se intampla acum cu Dacia inmatricularile de autovehicule Dacia au urcat cu 14,6% in Franta in luna iulie, potrivit datelor Comitetului Constructorilor de Automobile CCFA), la .

Decizia BNR care ii vizeaza pe toti romanii. Ce s-a decis acum in legatura cu banii din tara

Banca Nationala a Romaniei BNR) a luat ieri o decizie importanta: a redus dobanda de politica monetara de la 1,75 la 1,5% pe an. Hotararea incurajeaza investitiile si consumul, iar, potrivit specialistilor, economia ar putea, astfel, sa se mentina in miscare in aceasta perioada de criza. Mai multe detalii, in continuare. BNR a redus dobanda .

O veste excelenta pentru toti romanii! Anunt important facut de ministrul Finantelor, Florin Citu

Ministrul de Finante, Florin Citu, anunta ca a fost redus semnificativ planul de imprumuturi pentru luna august. O veste excelenta pentru TOTI romanii!, a scris ministrul,luni, pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu: Dublarea alocatiilor nu e un moft, ci o necesitate! Romanii trebuie sa stie ca bani sunt!

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune ca guvernantii PNL trec cu tancul peste lege si Constitutie. De asemenea, acesta incearca sa sublinieze faptul ca dublarea alocatiilor nu e un moft, ci o necesitate.

Printul Charles: Romania ocupa un loc deosebit in inima mea. ii incurajez pe toti romanii sa descopere bogatiile de necrezut care se afla intre granitele admirabilei lor tari

Printul Charles de Wales ii indeamna pe romani, intr-un film realizat cu scopul de a sprijini industria turismului din tara noastra, sa isi petreaca vacantele aici si sa descopere bogatiile de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )