Libnet.ro
UNICEF

09:15

Toti soferii romani trebuie sa stie asta: Reduceri masive la masinile Dacia! Cum obtii o masina cu un simplu click!

B1 B1,
Toti soferii romani trebuie sa stie asta: Reduceri masive la masinile Dacia! Cum obtii o masina cu un simplu click!

Soferii interesati de modele Dacia au din a doua jumatate a lunii august la dispozitie o platforma online prin intermediul careia pot comanda orice autovehicul aflat in stoc. Aceasta idee a venit dupa. continuă pe B1

Veste BOMBA pentru toti soferii romani: Ce nu mai are voie politistul rutier sa faca incepand de acum! Toata lumea e fericita!

De vineri, 24 august, perioada in care amenzile contraventionale pot fi platite la jumatate din suma minima prevazuta de lege a crescut de la 48 de ore la 15 zile si ele nu mai pot fi platite pe loc.

Anunt esential privind cutia de viteze de la Dacia: Toti soferii romani sunt direct interesati

Compania Dacia este nevoita sa ia o decizie radicala. Producatorul autohton este obligat, odata cu normele de depoluare valabile din septembrie si intrarea in vigoare a noului sistem de testare WLTP, sa stopeze.

Toti soferii trebuie sa stie asta: Mai au la dispozitie pana la 31 august sau raman fara bani

Soferii mai au la dispozitie pana la 31 august pentru a depune cererea de restituirea a taxei auto sau nu vor mai putea sa profite de sansa de a primi banii inapoi. Termenul de 31 august a fost impus anul trecut,.

Schimbare MAJORA la EXATLON. TOTI fanii TREBUIE sa stie ASTA

Schimbare majora in cel de-al doilea sezon Exatlon. Concursul va incepe miercuri, 29 august, cu 30 de minute mai devreme fata de ora de difuzare din sezonul trecut, iar trasele vor fi mult mai.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )