Libnet.ro
UNICEF

23:15

Toti soferii trebuie sa afle asta: masinile de schimba radical. Nici Dacia n-are sanse la asa ceva

Playtech Playtech,
Toti soferii trebuie sa afle asta: masinile de schimba radical. Nici Dacia n-are sanse la asa ceva

O masina fara sofer nu este condusa de o persoana, ci este controlata de un sistem de senzori si procesoare. in multe tari, testele de conducere autonoma au loc de ani de zile. Germania. continuă pe Playtech

Pensii 2020. Legea a fost modificata: toti pensionarii trebuie sa afle. Cati bani primesc in plus

A fost anuntata o noua schimbare importanta pentru pensionarii din Romania. Legea Pensiilor 2020 a fost modificata. Iata ce trebuie sa stie varstnicii! Pensii 2020. O noua modificare a fost adusa legii Pensiilor Daca esti pe punctul de a iesi la pensie, atunci trebuie sa afli despre noua schimbare adusa legii Pensiilor 2020. Conform autoritatilor, .

Alegeri locale 2020. Schimbare de ultim moment anuntata de Guvern pentru 27 septembrie. Toti romanii trebuie sa afle

Alegerile Locale bat la usa, iar guvernantii incearca din rasputeri sa tina lucrurile sub control, in ceea ce priveste pandemia. in sedinta de guvern de astazi este anuntata si prelungirea starii de alerta cu alte 30 de zile. Alegerile locale 2020: Schimbare de ultim moment anuntata pentru 27 septembrie Candidatii sunt pregatiti pentru alegerile locale .

Alimentele care nu ingrasa niciodata, indiferent de ora la care le mananci. Toti romanii trebuie sa le consume

Stiai ca exista alimente care nu ingrasa, indiferent de la ora la care le mananci? Nutritionistii recomanda ca toti romanii sa le consume cu cea mai mare incredere. Alimente care nu ingrasa Specialistii in nutritie vorbesc adesea despre legume si fructe care au calorii negative. Conform acestora, indiferent de cantitatea consumata sau ora la care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )