Libnet.ro
UNICEF

14:15

Da, totul e ADEVARAT! Ce s-a intamplat acasa la Stefan Banica Jr.: Am pierdut...

B1 B1,
Da, totul e ADEVARAT! Ce s-a intamplat acasa la Stefan Banica Jr.: Am pierdut...

Craciunul este o sarbatoare speciala pentru Stefan Banica Junior. Artistul a marturisit ca oriunde s-ar afla face tot posibilul pentru a ajunge sa fie alaturi de familia sa. Au fost si ani in. continuă pe B1

Da, totul e adevarat! Ce s-a intamplat acasa la Stefan Banica jr: Am pierdut...

Craciunul este o sarbatoare speciala pentru Stefan Banica Junior, care nu concepe sa fie departe de familia sa de sarbatori, relateaza libertatea. ro. Artistul a marturisit ca oriunde s-ar afla face tot.

Si-a dus prietenii la subsol, a taiat semnalul la telefon si... Da, acesta e intregul adevar: Gestul socant facut de Stefan Banica jr!

Stefan Banica jr si-a serbat implinirea varstei de 51 de ani intr-un loc in care invitatii nu au avut semnal la telefoane, astfel ca n-au putut sifona poze, filmulete si informatii de la petrecere,.

Ce s-a iNTAMPLAT intre Andreea Marin si Lavinia Parva: Da, Stefan Banica Jr. a fost doar SPECTATOR...

Cu doar putin timp inainte ca Stefan Banica Jr. sa anunte ca va deveni tata pentru a treia oara, Andreea Marin a postat pe internet o fotografie din perioada in care era si ea insarcinata. Tot cu Stefan.

Din pacate, vestile aflate nu sunt ABSOLUT DELOC bune! Andreea Marin tocmai a inceput TERAPIA... (FOTO)

Andreea Marin a incercat sa treaca peste vestea ca Stefan Banica Jr. va fi din nou tatic cu o sesiune de cumparaturi! Zana Surprizelor a mers la shopping, la sala si la salonul de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )