Libnet.ro
UNICEF

12:45

Totul E ADEVARAT! Ce s-a intamplat acasa la Stefan Banica jr: Am pierdut...

B1 B1,
Totul E ADEVARAT! Ce s-a intamplat acasa la Stefan Banica jr: Am pierdut...

Stefan Banica jr este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania. Desi are un program extrem de incarcat acesta respecta cu sfintenie un obicei: intotdeauna petrece sarbatorile alaturi de. continuă pe B1

Si-a dus prietenii la subsol, a taiat semnalul la telefon si apoi... Da, acesta e intregul adevar: Gestul SOCANT facut de Stefan Banica jr!

Stefan Banica jr este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania, insa intotdeauna a fost extrem de discret in privinta vietii personale. Tocmai de aceea, cantaretul a ales sa-si sarbatoreasca.

Stefan Banica Jr. face anuntul SOC: Care a fost reactia Mihaelei Radulescu!

Stefan Banica Jr. a anuntat, in timpul unui concert tinut la Sala Palatului, ca va deveni din nou tata.

Stefan Banica Jr. A FACUT ANUNTUL: Da, este vorba de NASTEREA primului sau copil cu Lavinia Pirva! Fanii sunt coplesiti...

Stefan Banica Junior a marturisit ca este emotionat si nerabdator sa-l cunosca pe cel de-al treilea copil al sau pe care i-l va darui actuala sa partenera de viata, Lavinia Pirva. intr-un interviu.

Ce s-a intamplat intre Andreea Marin si Lavinia Parva: E ADEVARAT, Stefan Banica jr a fost doar spectator!

Stefan Banica jr a anuntat la finalul anului trecut ca urmeaza sa devina tata pentru a treia oara. Fericitul anunt a fost facut de artist chiar pe scena Salii Palatului, in timpul unuia dintre concertele sa.

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, iN PREMIERA: Stefan Banica Jr. si Mihai Bendeac AU RECUNOSCUT totul...

Mihai Bendeac si-a dat seama ca vrea sa aiba un copil. Asta dupa ce s-a dovedit a fi bona perfecta pentru nepotica Deliei si pentru copiii concurentilor veniti la X Factor.

Stefan Banica, tata pentru a treia oara! Cand va naste Lavinia Pirva

Stefan Banica Jr. va fi tata pentru a treia oara. Sotia artistului, Lavinia Pirva, urmeaza sa nasca peste aproximativ o luna, iar cei doi parinti abia asteapta sa isi mareasca familia. Stefan a vorbit despre evenimentul mult asteptat si despre proiectele de care se ocupa in prezent. Astept cu mare drag si mare dragoste. Ca [] .

DIN PACATE vestile nu sunt absolut deloc bune: Andreea Marin tocmai a inceput terapia...

Stefan Banica jr se pregateste sa devina tata pentru a treia oara. Artistul a facut fericitul anunt la finalul anului trecut, in timpul unuia dintre concertele sale de Craciun de la Sala Palatului, chiar.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )