Libnet.ro
UNICEF

19:15

Da, totul e adevarat! E vorba de sotia lui Stefan Banica Jr: Adevarul a iesit la iveala!

B1 B1,
Da, totul e adevarat! E vorba de sotia lui Stefan Banica Jr: Adevarul a iesit la iveala!

Cantareata, Lavinia Pirva a nascut un baietel, iar in timpul sarcinii aceasta a luat foarte mult in greutate. Se pare ca, sotia lui Stefan Banica Junior a revenit intr-un timp foarte scurt la formele. continuă pe B1

Adriana Bahmuteanu a fost batuta de primul sot din cauza lui Stefan Banica Jr.! Ce s-a intamplat intre ea si celebrul cantaret

Adriana Bahmuteanu a fost batuta de primul sot, fiind orbit de gelozie, din cauza lui Stefan Banica Jr. ! Ce s-a intamplat intre ea si celebrul cantaret? Adriana Bahmuteanu a fost batuta de primul sot din cauza lui Stefan Banica Jr. Adriana Bahmuteanu, fosta prezentatoare de televiziune, si-a cunoscut primul sot in perioada liceului. Cei doi .

Si-a dus prietenii la subsol, a taiat semnalul la telefon si apoi... Acesta e intregul adevar: Gestul socant facut de Stefan Banica Jr!

Stefan Banica Jr a fost mereu o prezenta discreta in lumea mondena. Tocmai de aceea, artistul a ales ca atunci cand si-a serbat ziua de nastere sa-si organizeze petrecerea intr-un loc ferit de ochii.

Bomba mondena! STEFAN BANICA JR, pe felie cu ADRIANA BAHMUTEANU! Lavinia Pirva a aflat tot! Va fi SCANDAL

Adriana Bahmuteanu a facut dezvaluiri socante despre Stefan Banica Jr. Ea a dezvaluit ca celebrul cantaret i-a facut avansuri. Chiar Adriana Bahmuteanu a facut dezvaluirea, in 2006, cand fusese.

Stefan Banica Jr face anuntul soc: Da, e vorba de foarte multi bani la mijloc... Din pacate...

Averea lui Stefan Banica jr. s-a dublat in ultimul an. DOAMNE, DUMNEZEULE! BIANCA DRAGUSANU, SNOPITA iN BATAIE ! VICTOR SLAV E iN STARE DE SOC! IMAGINI DE COSMAR GALERIE FOTO) Ei bine, artistul.

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica Jr. si Mihai Bendeac AU RECUNOSCUT TOTUL!

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste din tot sufletul sa aiba un copil. RAMAS BUN, VALENTINA PELINEL! CRISTI BORCEA A LUAT DECIZIA RADICALA LA PUSCARIE!NU A MAI SUPORTAT DUREREA Asta dupa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )