Libnet.ro
UNICEF

19:30

Totul despre iPhone 6 si Apple Watch

Adevărul Adevărul,
Totul despre iPhone 6 si Apple Watch

Apple a lansat iPhone 6 Plus, iPhone 6 si Apple Watch, cele mai noi gadgeturi ale companiei. Acestea aduc ecrane mai mari, camera foto care seamana cu cea de anul trecut si un sistem de plati prin NFC. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Totul despre iPhone 6 si Apple Watch

Apple a lansat iPhone 6 Plus, iPhone 6 si Apple Watch, cele mai noi gadgeturi ale companiei. Acestea aduc ecrane mai mari, camera foto care seamana cu cea de anul trecut si un sistem de plati prin NFC.

Totul despre iPhone 6 si Apple Watch [VIDEO]

Apple a lansat iPhone 6, iPhone 6 Plus si Watch, cele mai noi gadgeturi ale companiei. Acestea aduc ecrane mai mari, camera foto care seamana cu cea de anul trecut si un sistem de plati prin NFC. playtech. ro a transmis in aceasta seara evenimentul in format live text, dar si live video, cu ajutorul platformei Adevarul Live. iPhone 6 si iPhone 6 Plus au ecrane de 4,7 inch, respectiv 5,5 inch. Telefoanele sunt acoperite cu o sticla intarita cu ioni [].

Cat vor costa iPhone 6 si Apple Watch: pret imens pentru iPhone 6 Plus

Cat costa iPhone 6 si Apple Watch? este poate cea mai importanta intrebare dupa evenimentul Apple. Avem preturi pentru Statele Unite ale Americii si Europa, dar nu sunt deloc mici.

Apple lanseaza iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch

Apple a lansat marti seara, la Centrul Flint din California, iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch. Avem o serie de produse extraordinare pe care vi le vom prezenta in aceasta seara, a declarat CEO-ul.

Toate prezentarile si reclamele la iPhone 6 si Apple Watch [VIDEO]

Apple a lansat aseara iPhone 6 si iPhone 6 Plus, impreuna cu purtabilul Apple Watch. Produsele vor fi disponibile pe piata din 19 septembrie SUA) si pana la finalul anului in 115 tari. Apple a prezentat iPhone 6. Sunt doua modele: iPhone 6 cu ecran de 4,7 inci si rezolutie Retina HD si iPhone 6 Plus cu 5,5 inci cu rezolutie full HD. Poate cel mai important aspect al acestor gadgeturi, pe langa dotarile tehnice, este pretul. Noile telefoane nu [].

Cat costa iPhone 6 si Apple Watch

Apple a prezentat in aceasta seara iPhone 6 si Apple Watch. Vorbim de doua telefoane si un ceas inteligent. Acestea sunt preturile pentru noile dispozitive. Apple a prezentat iPhone 6. Sunt doua modele: iPhone 6 cu ecran de 4,7 inci si rezolutie Retina HD si iPhone 6 Plus cu 5,5 inci cu rezolutie full HD. Poate cel mai important aspect al acestor gadgeturi, pe langa dotarile tehnice, este pretul. Noile telefoane nu sunt mai ieftine decat cele vechi, dar sunt [].

Totul despre Apple Watch caracteristicile ceasului inteligent

Apple a lansat aseara Watch, primul ceas inteligent din istoria companiei. Acesta va costa cel putin 350 de dolari si va sosi pe piata la inceputul lui 2015. Apple Watch se conecteaza la iPhone 6, putem raspunde la notificari si sa navigam cu ajutorul lui. Are mai multe tipuri de design si mai multe dimensiuni. playtech. ro va arata tot ce poate face Watch de la Apple. Apple Watch a fost prezentat ca un companion pentru telefoanele companiei, de la iPhone [].

Apple a lansat iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch

Apple a lansat marti seara, la Centrul Flint din California, iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch. Noile iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cu carcase argintii, aurii si gri, vin cu ecrane de 4,7 inci ?i 5,5 inci.

Sase lucruri care diferentiaza Apple Watch de concurenta

Si inca ceva este printre cele mai renumite sintagme din istoria Apple, fiind cuvintele care au precedat in ultimele decade cele mai importante inovatii ale companiei americane. Apple Watch a fost Si inca.

Ultimele detalii despre iPhone 6: cand va fi in magazine si ce dotari va avea cu siguranta

IPhone 6 va fi prezentat marti, 9 septembrie. Acum, a fost aflata si data la care telefonul va ajunge oficial in magazine. Iata celelalte lucruri pe care ar trebui sa le stii despre noul smartphone Apple. iPhone 6 va fi prezentat oficial pe 9 septembrie, iar peste 10 zile va fi disponibil in magazine in cele mai importante regiuni ale Apple, informeaza The Daily Mail. Cel mai probabil in Romania va ajunge in octombrie. inca nu exista o perioada estimata [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )