Libnet.ro
UNICEF

01:05

Totul despre moartea regretatului actor Bogdan Stanoevici. S-a stins pe patul de spital, inainte de a implini 63 de ani

Antena3 Antena3,
Totul despre moartea regretatului actor Bogdan Stanoevici. S-a stins pe patul de spital, inainte de a implini 63 de ani

Bogdan Stanoevici a murit in aceasta dimineata. Actorul a murit in spital, unde se afla internat de la jumatatea lunii decembrie. Initial a fost diagnosticat cu COVID-19 si a fost tratat in alt centru. Bogdan Stanoevici a fost intubat pe 16 decembrie, in stare grava, iar dupa doua zile a fost mutat pe sectia ATI, unde s-ar fi ales si cu o infectie nosocomiala. continuă pe Antena3

Ies la iveala secretele lui Bogdan Stanoevici. Cine l-a facut sa plece din Romania, de fapt

Decesul brusc al celebrului actor Bogdan Stanoevici a adus in prim-plan detalii din viata sa pe care unii dintre cei care l-au admirat nu le-au stiut. De ce a plecat artistul din Romania si in ce context? Detalii din viata lui Bogdan Stanoevici. Cine l-a facut sa plece din Romania? Bogdan Stanoevici a devenit vizual .

Carmen Dorobat, mesaj dur dupa moartea actorului Bogdan Stanoevici: Trebuie sa dea de gandit

Doliu urias in lumea teatrului. Romania a pierdut astazi un alt actor desavarsit al zilelor noastre. Bogdan Stanoevici s-a stins din viata la Spitalul Sfantul Pantelimon, acolo unde fusese internat la inceputul lunii decembrie, fiind infectat cu Covid-19. Actorul a refuzat sa respecte masurile sanitare impuse de autoritati Celebrul actor din serialul Sacrificiul s-a luptat .

A murit Bogdan Stanoevici. Actorul s-a luptat cu virusul nemilos, pe patul de spital

Doliu in lumea teatrului! Bogdan Stanoevici s-a stins din viata! Celebrul actor de care fanii s-au bucurat extrem de tare in serialul Sacrificiul s-a luptat cu COVID-19. Cum au aratat ultimele clipe din viata artistului? Ultimele informatii despre tragedie. Bogdan Stanoevici a murit! Celebrul actor a murit la 62 de ani, la Spitalul Pantelimon, conform .

Adevarul despre moartea lui Bogdan Stanoevici. Bacteria descoperita in corpul actorului

Jurnalistul Mirel Curea respinge speculatiile aparute in spatiul public legate de cauza mortii lui Bogdan Stanoevici si vine cu date importante despre starea de sanatate a actorului.

Codrin Stefanescu, acuzatii grave dupa moartea lui Bogdan Stanoevici: Ziceti adevarul, nu mintiti!

Bogdan Stanoievici a murit dupa ce a fost infectat cu un microb din spital, asa cum a aflat Playtech. ro, inainte ca Diana Sosoaca sa publice mesajul sau pe Facebook. Codrin Stefanescu, acuzatii grave dupa moartea lui Bogdan Stanoevici Bogdan Stanoievici a murit cu zile pentru ca a fost infectat cu un microb din spital, este .

Portretul lui Bogdan Stanoevici: Actor, fost ministru si director de circ, corona-sceptic decedat din cauza COVID-19

Actorul Bogdan Stanoevici a murit marti la varsta de 62 de ani dupa ce a fost confirmat cu COVID-19 in luna noiembrie a anului trecut.

A murit actorul Bogdan Stanoevici, confirmat cu COVID-19. Avea 62 de ani

Actorul Bogdan Stanoevici, confirmat cu COVID-19, a murit marti in spital, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro. El avea 62 de ani. Stanoevici, fost ministru in Guvernul Ponta, a fost una dintre persoanele publice care au criticat masurile luate de autoritati in pandemie, precum purtarea mastii de protectie. Portretul lui Bogdan Stanoevici: Actor, fost ministru si director de circ, corona-sceptic decedat din cauza COVID-19 .

Avere Bogdan Stanoevici. Cine este fiul secret din Franta care va mosteni tot ce are actorul

Ce avere i-a lasat Bogdan Stanoievici fiului sau. Acesta a murit insa sarac si fara a-si implini un mare vis, si anume acela de a juca la Hollywood. Avere Bogdan Stanoevici Bogdan Stanoevici a trait in Franta vreme de 22 de ani si a revenit in Romania dupa moartea mamei, cea care l-a crescut singura, .

Cine a fost Bogdan Stanoevici, de fapt. Actorul a fost si ministru in guvernul Ponta

Bogdan Stanoevici a murit la varsta de 62 de ani dupa o lupta crancena cu virusul care a afectat lumea intreaga. Despre viata actorului care a fost si ministru in guvernul Victor Ponta se stiu, insa, prea putine. Cine a fost, de fapt, Bogdan Stanoevici Unul dintre cei mai cunoscut actori ai Romaniei, Bogdan Stanoevici .

Secretele lui Bogdan Stanoevici. De ce a plecat din Romania, in plina glorie: Gestul lui Beligan m-a deranjat foarte tare

Bogdan Stanoevici a fost ministru, secretar de stat, manager al Circului Metropolitan Bucuresti, dar si candidat la Presedintia Romaniei, in 2019. Despre nimic nu a vorbit insa asa cum a facut-o despre actorie, meserie care l-a determinat sa ia decizia radicala de a parasi Romania, in 1989.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )