Libnet.ro
UNICEF

22:00

Totul despre noul buletin: de ce n-ar mai trebui sa stai la cozi la ghisee

Playtech Playtech,
Totul despre noul buletin: de ce n-ar mai trebui sa stai la cozi la ghisee

Ministerul de Interne tocmai ce a venit cu un proiect referitor la actele de identitate. Din 2021, ar urma sa intre in vigoare mai multe modificari. Iata tot ce trebuie sa stii despre acest. continuă pe Playtech

Google stie totul despre toate neamurile din lume. Vezi cum sunt considerati romanii

Cel mai cunoscut motor de cautare din lume, Google, dezvaluie cum sunt vazuti romanii, americanii sau italienii, toate stereotipurile natiunilor fiind gasite pe acest site.

Totul despre razboiul dintre Gabriela Firea si Violeta Alexandru - VIDEO

Razboi cu toate armele intre Gabriela Firea si Violeta Alexandru. Primarul General al Capitalei da de inteles ca Executivul minte atunci cand spune ca nu mai sunt bani de pensii, salarii si alocatii. Pentru ce sunt pusi romanii sa stranga cureaua? Dupa toate semnalele si precedentele, banii par a fi intreptati catre camarila PNL, a scris Firea pe pagina de Facebook. De cealalta parte, ministrul Muncii il acuza pe edilul general al Capitalei ca a adus Bucurestiul intr-o stare jalnica.

VIDEO Cine este Quique Setien - 10 lucruri de stiut despre noul antrenor al Barcelonei

Eliminarea din Supercupa Spaniei i-a determinat pe reprezentantii Barcelonei sa il inlature de la conducerea tehnica pe Ernesto Valverde. Noul antrenor al catalanilor este Quique Setien 61 de ani), care are un contract valabil pana in iunie 2022. Gruparea de pe Camp Nou a publicat pe site-ul oficial o lista cu 10 lucruri interesante de stiut despre Quique Setien.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )