Libnet.ro
UNICEF

18:45

TOTUL despre noul model de Duster de la Dacia: Soferii romani sunt ULUITI (FOTO)

B1 B1,
TOTUL despre noul model de Duster de la Dacia: Soferii romani sunt ULUITI (FOTO)

Dacia a prezentat in premiera noua generatie de Duster Pick-up. Modelul are o caroserie pick-up si la a doua generatie, chiar daca aceasta nu este una oficiala, dezvoltata de uzina, ci de un carosier. continuă pe B1

Totul despre NOUL MODEL SECRET de Dacie D33: Tu l-ai vazut pe strada?!

Prea putine se cunosc despre Dacia D33, model care ar fi trebuit sa reinventeze gama de automobile a companiei de la Mioveni, daca nu ar fi fost preluata de Renault. Designul acestui model fusese conceput de.

Anunt BOMBA pentru soferii romani: Ce se intampla daca NU ti-ai pus CAUCIUCURILE de IARNA din luna octombrie!

Vesti teribile pentru soferi. Iarna aceasta vine mai devreme, primele ninsori fiind asteptate chiar de saptamana aceasta! Soferii romani trebuie sa fie constienta de faptul ca, in cazul in care se.

Schimbare RADICALA a Codului Rutier incepand chiar din aceste zile: TOTI soferii romani sunt DIRECT AFECTATI

Schimbari majore in legislatia rutiera! Toti soferii romani trebuie sa stie ca de la inceputul lunii octombrie a intrat in vigoare o prevedere care le permite sa plateasca amenzile contraventionale la.

Anunt SOC de la DACIA: Ce se intampla cu 530.000 de masini... TOTI soferii romani trebuie sa afle asta...

Masinile Dacia par sa devina din ce in ce mai populare. Producatorul auto a reusit o performanta excelenta in primele 9 luni ale acestui an. Astfel, compania de la Mioveni a vandut peste 530. 000 de masini,.

Vesti TERIBILE de la Dacia: Da, e vorba de CAROSERIE... Ce trebuie sa faca URGENT toti soferii romani...

Vesti proaste pentru toti cei care intentioneaza sa-si cumpere un autorurism Dacia! Numarul caroseriilor vopsite la Dacia Pitesti pentru uzina Renault din Algeria a scazut drastic in primele noua luni.

Cine a spus ca o Dacia nu poate fi ATRAGATOARE si chiar o masina de PRESTIGIU? Noul model EXCLUSIVIST al companiei de la Pitesti face FURORI peste hotare (FOTO)

Dacia a prezentat la Salonul Auto de la Paris o versiune Escape a lui Sandero Stepway, ce va fi produsa in editie limitata. Mai exact, producatorul auto isi propune sa lanseze doar 400 de astfel de exemplare,.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3287 seconds )