Libnet.ro
UNICEF

01:05

Totul despre somajul tehnic. ANOFM se pregateste pentru 1 milion de persoane. Cand si cum vor fi depuse cererile

Adevărul Adevărul,
Totul despre somajul tehnic. ANOFM se pregateste pentru 1 milion de persoane. Cand si cum vor fi depuse cererile

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) este pregatita sa plateasca indemnizatii de somaj tehnic pentru un numar de pana la un milion de persoane, a declarat presedintele institutiei, Victor Picu, intr-un interviu pentru Agerpres. continuă pe Adevărul

Numar unic de apel pentru informatii cu privire la somajul tehnic: Am decis ca opt angajati ai ANOFM sa lucreze in acelasi timp in sistem call-center

ANOFM a stabilit un numar unic de apel pentru informarea cetatenilor cu privire la somajul tehnic, precum si adrese de email pentru transmiterea documentelor, arata un comunicat de presa. Astfel, cetatenii.

Util: Numar unic pentru informare privind somajul tehnic. Cum se depun documentele

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) a infiintat un numar unic de telefon pentru informarea cetatenilor cu privire la somajul tehnic si adrese de email pentru transmiterea documentelor.

Seful cancelariei premierului: Discutam cu Comisia Europeana sa acoperim o parte din somajul tehnic cu fonduri europene

Guvernul Romaniei poarta in prezent negocieri cu Comisia Europeana pentru ca o parte din efortul bugetar pentru plata somajului tehnic sa fie acoperit din fonduri europene, a declarat, luni, Ionel Danca, seful cancelariei premierului. El a spus ca somajul tehnic ar putea acoperi 1 mil. de angajati.

Wall Street se pregateste pentru inca o saptamana de scaderi

Analistii si managerii de investitii de pe Wall Street se asteapta la inca o saptamana grea pentru p.

Wall Street se pregateste pentru o noua saptamana dificila

Analistii si managerii de investitii de pe Wall Street se asteapta la inca o saptamana grea pentru pietele financiare din Statele Unite, intrucat cazurile de coronavirus si decesele sunt in crestere in marile orase, in timp ce neintelegerile din Congres pe tema unui pachet de ajutor propus de administratia Trump pentru sustinerea economiei continua.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )