Libnet.ro
UNICEF

18:15

Toyota recheama in service 5,8 milioane de autovehicule, din cauza airbag-urilor defecte Takata

B1 B1,
Toyota recheama in service 5,8 milioane de autovehicule, din cauza airbag-urilor defecte Takata

Producatorul auto mondial Toyota, recheama 5,8 milioane de masini vandute mondial, din cauza problemelor cu airbagurile furnizorului Takata, anunta Ziarul Financiar. Actiunea vizeaza 1,47 milioane de. continuă pe B1

Dacia recheama in service 245 de masini Lodgy si Dokker din Romania, din cauza franelor

Dacia a identificat o posibila perturbare a performantei sistemului de franare la 245 de masini Lodgy si Dokker comercializate in Romania, motiv pentru care a initiat o campanie de rechemare in service pentru a inlocui, cu titlu preventiv, grupul hidraulic de franare, potrivit unui anunt al producatorului auto.

Toyota recheama 5,8 milioane de vehicule la nivel mondial, din cauza airbagurilor Takata

Toyota Motor a anuntat ca recheama aproximativ 5,8 milioane de vehicule in Japonia si restul lumii, din cauza posibilelor defectiuni ale dispozitivelor de umflare a airbagurilor Takata, relateaza Reuters.

Renault recheama in service mai multe tipuri de automobile din cauza unor probleme detectate de catre constructorul auto

Renault recheama in service 245 de masini Dokker si Dacia Lodgy produse in Maroc, 144 de unitati Megane IV si 15 automobile Captur si Kadjar vandute in Romania, pentru diverse probleme detectate de catre constructorul auto.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,279 seconds )