Libnet.ro
UNICEF

20:30

Toyota Romania recheama peste 800 de Hilux si cateva Yaris pentru probleme la bena, respectiv frane

Hotnews Hotnews,
 Toyota Romania recheama peste 800 de Hilux si cateva Yaris pentru probleme la bena, respectiv frane

Toyota Romania recheama in service 812 pick-up-uri Hilux cu cabina simpla deoarece protectia benei se poate desprinde, la viteza mare, iar 25 de exemplare Yaris sunt rechemate pentru ca pot aparea scurgeri de lichid de frana la rotile din spate. continuă pe Hotnews

Toyota Romania recheama in service peste 800 de modele Hilux si 25 de modele Yaris

Toyota Romania recheama in service 812 pick-up-uri Hilux cu cabina simpla, pentru eventuale probleme la bena si alte 25 de exemplare Yaris pentru ca pot aparea scurgeri de lichid de frana. Compania anunta c.

Toyota Romania recheama in service modele Yaris si Hilux. Vezi ce probleme au.

Toyota Romania anunta o rechemare in service pentru 812 masini Hilux si 25 hatchback-uri Yaris. Pick-upul japonez are o problema la bena, in timp ce Yaris poate prezenta scurgeri de lichi de frana la rotile din spate. Interventiile vor dura cel putin 15 minute. La unele modele Hilux Simpla Cabina, echipate cu protectie a benei originala Toyota, din cauza fixarii necorespunzatoare a protectiei de bena, exista posibilitatea ca aceasta sa se desprinda de bena. Daca acest lucru se intampla .

Nissan Romania recheama 867 de masini Micra pentru probleme la directie. Almera, X-Trail, Terrano II si Patrol sunt rechemate pentru airbag-uri

Nissan Romania recheama in service 867 exemplare Micra vandute in Romania deoarece surubul de fixare al volanului se poate slabi si, in cazuri extreme, volanul poate pierde legatura mecanica cu sistemul de directie al masinii. Modele mai vechi cum sunt Almera, X-Trail, Terrano II si Patrol sunt rechemate pentru airgab-uri.

Romania - Ungaria: Peste 1.000 de jandarmi vor asigura ordinea la meci.

Peste 1. 000 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul Romania - Ungaria, programat, vineri, pe Arena Nationala. Conform unui comunicat al Jandarmeriei Capitalei, accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 18. 00 doar pe baza de bilete si invitatii. Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion, Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa vina din timp, .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )