Libnet.ro
UNICEF

19:30

Tradare de ultima ora in PSD

Antena3 Antena3,
Tradare de ultima ora in PSD

Tradare de ultima ora in PSD, cu putin timp inainte de votul pe motiunea de cenzura. Fostul ministruMihnea Costoiu ar trece azi la Pro Romania, partidul lui Victor Ponta, sustin surse citate de. continuă pe Antena3

Miscare de ultima ora! Manifestul politic care schimba votul inainte de motiunea de cenzura

Miscare de ultima ora pe scena politica! Deputatul Remus Borza anunta infiintareaFortei Nationale, un grup politic care isi dorestestabilitatea tarii si sustinearea Guvernului actual,.

Motivul pentru care s-ar fi produs accidentul din Ialomita! Ce ar fi facut soferul de TIR cu putin timp inainte de tragedie

Zece persoane au murit, sambata, in urma unui accident rutier deosebit de grav. Este vorba despre tragedia care s-a petrecut pe o sosea din Ialomita, in dimineata de 5 octombrie. Acum s-a aflat si cauza pentru care s-ar fi petrecut impactul deosebit de grav. Motivul pentru care s-ar fi produs accidentul din Ialomita Zece oameni .

Tradari de ultima ora la motiunea de cenzura! Un membru PSD a votat pentru demiterea Guvernului

Un membru PSD a votat joi impotriva propriului partid. Liderul tinerului PSD, Gabriel Petrea, a votat la vedere, la motiunea de cenzura, pentru demiterea Guvernului Dancila. Este al doilea vot, in plus.

PSD, manevra de ultima ora. Planul cu 48 de ore inainte de motiunea de cenzura

Social-democratii cu 48 de ore inainte de votul motiunii de cenzura promit, pe Facebook, cresteri de salarii, vouchere si bonusuri pentru bugetari, incepand cu 1 ianuarie 2020. Noi, cei din PSD, garantam.

Alexandra era cea mai tanara mamica moarta in cumplitul accident din Ialomita! Cu putin timp inainte de tragedie, luase o decizie care i-ar fi putut salva viata. Marturiile cutremuratoare ale familiei

Alexandra Maria Badea si-a pierdut viata in accidentul tragic din Ialomita, la doar 22 de ani, la scurt timp dupa ce a devenit mama. Unii dintre apropiatii fetei au spus ca Alexandra si-ar fi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )