Libnet.ro
UNICEF

18:15

Traditii de inaltarea Domnului, joi, 17 mai. E ultima zi din an in care poti face asta

Antena3 Antena3,
Traditii de inaltarea Domnului, joi, 17 mai. E ultima zi din an in care poti face asta

Joi, 17 mai, credinciosii ortodocsi sarbatoresc inaltarea Domnului. in fiecare an, la 40 de zile de la Paste, Biserica Ortodoxa sarbatoreste. continuă pe Antena3

iNALTAREA DOMNULUI 2018, joi, 17 mai. Ce trebuie sa faca toti crestinii pentru sanatate

Sarbatoarea inaltarii Domnului sau cum mai este denumita in popor Ispasul, se sarbatoreste la 40 de zile dupa Paste si la 10 inainte de Rusalii, in joia din cea de-a sasea.

Fotbal. Dunarea joaca joi, 17 mai, de la ora 18.00, cu Dacia Unirea Braila

Joi, 17 mai de la ora 18. 00, Dunarea Calarasi va intalni Dacia Unirea Braila, in cadrul etapei a 35-a a Ligii a 2-a. in tur, Dacia si Dunarea au remizat, 1-1, golul echipei noastre fiind marcat de Calin Cristea, in minutul 76.

iNALTAREA DOMNULUI, traditii si obiceiuri. Ce nu e bine sa faci joi, 17 mai

Sarbatoarea inaltarii Domnului se sarbatoreste la 40 de zile dupa Paste, in joia din cea de-a sasea saptamana de dupa inviere. Anul acesta,.

iNALTAREA DOMNULUI. Ce nu trebuie sa dai nimanui in aceasta zi

Joi, 17 mai, credinciosii ortodocsi sarbatoresc inaltarea Domnului. Superstitiosii nu dau nimic si in special sare si foc din casa in aceasta zi, caci.

iNALTAREA DOMNULUI 2018. Ce trebuie sa faca toti crestinii pentru noroc

E sarbatoare mare joi, 17 mai 2018. inaltarea Domnului 2018. in traditia populara, in ziua praznicului este de bun augur ca ferestrele casei sa fie impodobite de gospodine cu frunze.

Ce sa dai de pomana de inaltarea Domnului ca sa ai spor in casa

Inaltarea Domnului 2018. Biserica Ortodoxa praznuieste joi, 17 mai, sarbatoarea inchinata inaltarii Domnului. Aceasta este una dintre cele mai mari sarbatori ale crestinatatii, care are loc la 40 de.

iNALTAREA DOMNULUI! Rugaciunea pe care trebuie sa o spui pe 17 mai ca sa treci peste toate necazurile

Daca ai necazuri de inaltarea Domnului spune aceasta rugaciune, care te poate ajuta sa treci peste probleme.

Marti, 15 mai, ultima zi de depunere a cererilor unice de plata pe 2018

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) atrage atentia potentialilor beneficiari ca termenul limita de depunere a cererilor unice de plata, in cadrul campaniei 2018, este data de 15 mai, inclusiv, conform Ordinului Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale nr.

Horoscop zilnic 17 mai. O zodie e nevoita sa plateasca facturile altora

Horoscop 17 maiBerbec Starile tale de spirit sunt schimbatoare, de aceea ar fi bine sa fii discret. Abordeaza o noua strategie de relationare cu ceilalti si un nou mod de a reactiona in fata.

Sentinta in cazul consilierului juridic din cadrul CET, amanata pentru 17 mai. Si-a injunghiat cel mai bun prieten de 27 de ori si i-a aruncat trupul in Jiu

Lucian Dinulescu, in varsta de 42 de ani, a fost ucis cu 27 lovituri de cutit pe data de 17 august 2017 de cel mai bun prieten. Inculpatul a a recunsocut la audieri ca a pus la cale crima cu mult timp inainte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2847 seconds )