Libnet.ro
UNICEF

10:31

Traditii si obiceiuri de Craciun. Acestea sunt cele mai bizare obiceiuri de Craciun din intreaga lume

Antena3 Antena3,
Traditii si obiceiuri de Craciun. Acestea sunt cele mai bizare obiceiuri de Craciun din intreaga lume

Iata care sunt cele mai neobisnuite traditii de Craciun din intreaga lume. Austria: Mosul cel rau Desi majoritatea copiilor din lume il asteapta pe Mos Craciun, in Austria, in luna decembrie, copiii care nu au. continuă pe Antena3

HOROSCOP 2019. Acestea sunt cele mai fericite zodii in 2019

Potrivit astrelor, acestea vor fi cele mai norocoase semne zodiacale din 2019: HOROSCOP Capricorn Este timpul sa stralucesti! 2019 este anul tau. incepi sa te simti foarte confortabil cu.

URGENTA medicala de CRACIUN? Care sunt cele noua spitale din Capitala la care puteti merge

Noua spitale de urgenta, Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti si Serviciul de Ambulanta al Capitalei vor asigura asistenta medicala de urgenta de Craciun. Cele noua unitati.

URARI DE CRACIUN pentru soacre. Cele mai inspirate MESAJE DE CRACIUN 2018

Craciunul este perioada cand copiii ii spun Mosului ce doresc si adultii platesc. URARI DE CRACIUN Craciunul este perioada in care aprindem focul ospitalitatii.

Traditii, obiceiuri si superstitii in ajunul Craciunului

Ajunul Craciunului, in traditia populara, este sarbatoarea de sfarsit de an patronata de mos Ajun. Despre mos Ajun se spune ca ar fi fost frate geaman cu mos Craciun, deoarece.

MESAJE DE CRACIUN 2018. Cele mai amuzante MESAJE, URARI, FELICITARI de CRACIUN pentru cei dragi

E vremea Craciunului, e vremea pentru cele mai calde MESAJE DE CRACIUN pentru cei dragi. Trimite un gand bun celor pe care ii iubesti.

MESAJE DE CRACIUN 2018. Cele mai calde MESAJE, URARI, FELICITARI de CRACIUN pentru cei dragi

E vremea Craciunului, e vremea pentru cele mai calde MESAJE DE CRACIUN pentru cei dragi. Trimite un gand bun celor pe care ii iubesti.

Reteta COZONAC de Craciun, fara framantare. Cea mai buna reteta cozonac

Una dintre cele mai dificile etape ale prepararii unui cozonac este, probabil, framantarea aluatului. Dar daca v-am spune ca exista o reteta care nu necesita framantare? Pai, chiar exista.

VIDEO! Una dintre cele mai populare vloggerite de la noi a fost abuzata de propriul tata! Am zis ca nu mai scap

Cristina este una dintre cele mai populare vlogerite de la noi si, desi a vorbit de nenumarate ori despe viata ei in mediul online, ba chiar le-a dat si sfaturi fetelor, nu a avut niciodata curajul sa.

MESAJE DE CRACIUN. Cele mai frumoase SMS-uri pe care le poti trimite

Sarbatorile de Iarna sunt momentul perfect in care sa le reamintesti celor dragi cat de mult ii iubesti. Trimite-le tuturor prietenilor si rudelor un MESAJ DE.

Cele mai delicioase SARMALE de Craciun: Trei retete cu care iti vei uimi invitatii! (FOTO)

Sarmelele sunt asteptate cu nerabdare de romani in zilele de sarbatoare, mai ales dupa un post lung, cum este cel al Craciunului. Sarmaua un preparat culinar din carne tocata de obicei de porc, dar si de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )