Libnet.ro
UNICEF

13:30

Traditii si obiceiuri de Revelion. Ce nu trebuie sa faci in noaptea dintre ani

B1 B1,
Traditii si obiceiuri de Revelion. Ce nu trebuie sa faci in noaptea dintre ani

In popor, ceremonialul de innoire simbolica a timpului calendaristic in noaptea de 31 decembrie este numit ingropatul Anului sau Revelion. Astfel, Anul este numit An Vechi inainte de miezul. continuă pe B1

Traditii si obiceiuri de Revelion la romani. Ce poti si ce nu poti face in noaptea dintre ani

Revelionul se apropie cu pasi repezi asa ca fiecare dintre noi trebuie sa stie care sunt traditiile si superstitiile pe care romanii le respect in noaptea dintre ani, pentru noroc, prosperitate, dragoste si s.

Pericolul de la Revelion. Ce trebuie sa eviti daca ai pe masa in noaptea dintre ani

S-a aflat care este adevaratul pericol de la Revelion. Ce trebuie sa eviti daca ai pe masa in noaptea dintre ani, citeste in articolul de mai jos. Avertismentul nutritionistilor . Ce sa nu combini de pe masa de Revelion, astfel incat sa nu ajungi la spital Nutritionistii au anuntat care este pericolul real de Revelion .

Cele mai bune 3 retete de peste pentru Revelion. Trebuie sa mananci neaparat in aceasta seara

Se spune ca in noaptea dintre ani trebuie sa consumi anumite alimente pentru a avea noroc in urmatoarea perioada. Printre acestea se numara si pestele. Iata care sunt cele mai bune 3 retete pentru Revelion! Retete de peste pentru noaptea de Revelion Masa festiva dintre ani este una plina de traditii si obiceiuri pentru romani.

Ce vedem la TV in noaptea dintre ani. Dan Negru, pregatit pentru cel de-al 21-lea Revelion la Antena 1 FOTO

Posturile de televiziune au pregatit programe speciale pentru noaptea dintre ani, de la filme si emisiuni pana la show-uri si concerte, pentru a le oferi telespectatorilor cele mai bune motive sa petreaca Revelionul in fata micilor ecrane.

Program Revelion Antena 3. Explozie de veselie, artificii si stiri la Antena 3, in noaptea dintre ani

Program Revelion Antena 3. in noaptea dintre ani, Antena 3 a pregatit un program exploziv de veselie, artificii si stiri in mai multe editii speciale prezentate de Adrian Ursu, Nadina Campean, Sabrina Preda, Gina Vacariu, Sergiu Cora, Mihaela Birzila si Cristi Popovici.

Superstitii de Revelion 2021. 9 lucruri pe care toti romanii trebuie sa le faca pentru bogatie si noroc

Anul nou vine cu pasi foarte repezi, iar oamenii se pregatesc in felul lor sa-l intampine. Care sunt superstitiile pe care le au majoritatea romanilor in noaptea dintre ani? Ce fac unii ca sa se fereasca de saracie si ghinion? Superstitiile de Revelion ale romanilor? Romanii sunt superstitiosi, lucru care se trage din mosi stramosi, .

Cum ne imbracam de Revelion 2021 in ton cu tendintele. Sfaturi de la Adina Buzatu: Trebuie sa evitam pijamalele, papucii, sa adoptam o tinuta mai relaxata (VIDEO)

Pandemia si Revelionul petrecut acasa nu ar trebui sa ne impiedice sa fim eleganti in noaptea dintre ani. Creatoarea de moda Adina Buzatu recomanda eleganta si rafinamentul, pentru ca momentul este unul de ga.

Ce reguli trebuie respectate de Revelion si ce amenzi risca petrecaretii

Anul acesta, noaptea dintre ani va fi una cu totul atipica. Desi Politia nu poate intra in casele oamenilor, amenzile pentru deranjarea linistii si ordinii publice se pot da in continuare. Petrecaretii ar putea fi amendati cu sume intre 500 si 2. 500 de lei. Singura varianta acceptata de autoritati este inchirierea unei locuinte doar pentru membrii unei familii.

Trucuri pentru cea mai buna si aerata salata de icre. Ce trebuie sa faci chiar la inceput ca sa nu se taie

Traditia spune ca de Revelion trebuie sa mancam peste, pentru a avea prosperitate in noul an si pentru a inota printre necazuri asa cum inoata pestele in apa. Dincolo de traditie si de superstitii, din punct de vedere nutritional, carnea de peste este extrem de sanatoasa, de aceea avem un motiv in plus s-o consumam la cat mai multe mese, inclusiv de Anul Nou.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )