Libnet.ro
UNICEF

16:45

Trafic blocat pe DN 1A la Cheia din cauza unui transport agabaritic nu poate trece de o curba

Antena3 Antena3,
Trafic blocat pe DN 1A la Cheia din cauza unui transport agabaritic nu poate trece de o curba

Trafic blocat pe DN 1A la Cheia din cauza unui transport agabaritic nu poate trece de o curba. continuă pe Antena3

FOTO Trafic oprit pe DN1A dupa ce un transport agabaritic a ramas blocat intr-o curba. Dupa cateva ore a fost eliberat un sens de circulatie. Coada de masini de peste 3,5 km

Circulatia a fost oprita pe ambele sensuri, sambata dimineata, pe DN 1A, in judetul Prahova, intre localitatea Cheia si limita cu judetul Brasov, din cauza unui transport agabaritic ce s-a blocat intr-o curba. Dupa cateva ore, circulatia a fost reluata dirijat, pe un fir, in ambele directii, potrivit Infotrafic. in urma manevrelor efectuate, autotrenul de mari dimensiuni a fost repozitionat.

Traficul a fost reluat pe DN 1A, la Cheia, dupa ce un transport agabaritic ramasese blocat intr-o curba

Cunoscut medic gorjean, mort din cauza unui infarct. A urmat o cura de slabire

Costinel Popescu, fostul director medical al Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, s-a stins din viata, marti dimineata, cel mai probabil in urma unui infarct.

Trafic blocat opt ore pe DN 1A, la Cheia, dupa ce un transport agabaritic nu a putut trece de o curba (VIDEO)

Circulatia pe DN 1A, la Cheia, a fost complet blocata mai bine de opt ore, dupa ce un autovehicul care transporta o grinda de 45 de metri lungime nu a putut trece de o curba. Coloane de zeci de tiruri s-au format pe.

Pedeapsa redusa cu doi ani pentru barbatul din Targoviste care si-a violat fiica de 13 ani. Copila este imobilizata in scaun cu rotile din cauza unui handicap

Marius Sebastian C. , barbatul din Targoviste, care si-a violat fiica adoptiva in varsta de 13 ani, diagnosticata cu handicap grav, a fost condamnat la sase ani de inchisoare printr-o decizie definitiva a Curtii de Apel Ploiesti.

Standard and Poor and s a revizuit perspectiva Romaniei de la stabil la negativ din cauza marilor cheltuieli ale guvernului PSD

Agentia Standard and Poor and s a revizuit in jos perspectiva privind economia Romaniei din cauza deficitelor in crestere si a incetinirii economice, potrivit unui comunicat remis astazi de agentie.

DIN CAUZA DEFICITELOR IN CRESTERE SI A INCETINIRII ECONOMICE S and P a revizuit perspectiva tarii noastre de la stabil la negativ

Agentia Standard and Poor and s a revizuit in jos perspectiva privind economia Romaniei din cauza deficitelor in crestere si a incetinirii economice, potrivit unui comunicat remis astazi de agentie.

Standard Poors a revizuit perspectiva Romaniei de la stabil la negativ din cauza marilor cheltuieli ale guvernului PSD

Agentia Standard Poors a revizuit in jos perspectiva privind economia Romaniei din cauza deficitelor in crestere si a incetinirii economice, potrivit unui comunicat remis miercuri.

Doliu in muzica populara. O indragita artista a murit fulgerator, din cauza unor complicatii la inima

Este doliu in muzica populara. O indragita artista a murit fulgerator, la varsta de 68 de ani, din cauza unor complicatii la inima. Solista a fost si profesoara de muzica, iar acum fostii ei elevi sunt indurerati in urma trecerii sale in nefiinta. Doliu in muzica populara. O indragita artista a murit fulgerator, din cauza .

APOCALIPSA in Australia din cauza SECETEI si a INCENDIILOR DEVASTATOARE: Oamenii se bat pe apa potabila. ZECI DE MII de sticle, FURATE (VIDEO)

Tragedie in Australia. Din cauza secetei si a incendiilor care au mistuit mii de hectare teren, apa a devenit o resursa extrem de importanta. Politia nu mai face fata furturilor de apa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )