Libnet.ro
UNICEF

18:30

Trafic deviat in centrul Capitalei pentru The Color Run Night

România Liberă România Liberă,
Trafic deviat in centrul Capitalei pentru The Color Run Night

Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 17,00 si 22,30, in centrul Capitalei, pe traseul pe care se va desfasura evenimentul The Color Run Night si pe arterele alaturate . continuă pe România Liberă

Bucuresti: Trafic restrictionat, sambata seara, pentru The Color Run Night

Traficul rutier va fi restrictionat, sambata, intre orele 17. 00 si 22. 30, in centrul Capitalei, pe traseul pe care se va desfasura evenimentul The Color Run Night si pe arterele alaturate, relateaza News. ro.

Trafic restrictionat in centrul Capitalei pentru The Color Run Night

Traficul rutier va fi restrictionat, sambata, intre orele 17. 00 si 22. 30, in centrul Capitalei, pe traseul pe care se va desfasura evenimentul The Color Run Night si pe arterele alaturate.

Traficul rutier va fi restrictionat, in centrul Capitalei. Care sunt rutele ocolitoare

Traficul rutier va fi restrictionat, sambata, intre orele 17. 00 si 22. 30, in centrul Capitalei, pentru evenimentul The Color Run Night, anunta Brigada Rutiera a.

Vouchere de 500 de lei date de Primaria Capitalei pentru achizitionarea de biciclete, vandute pe OLX

Vouchere de 500 de lei date de Primaria Capitalei pentru achizitionarea de biciclete, simple sau electrice, trotinete sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot au fost scoase la vanzare de beneficiarii lor pe OLX. Vanzatorii cer pe ele intre 350 si 400.

Voucherele date de Primaria Capitalei pentru achizitionarea de biciclete, vandute pe OLX

Vouchere de 500 de lei date de Primaria Capitalei pentru achizitionarea de biciclete, simple sau electrice, trotinete sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot au fost scoase la vanzare de beneficiarii lor pe OLX.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )