Libnet.ro
UNICEF

23:00

Trafic deviat de pe Soseaua Virtutii din Bucuresti pe varianta ocolitoare provizorie

România Liberă România Liberă,
Trafic deviat de pe Soseaua Virtutii din Bucuresti pe varianta ocolitoare provizorie

Traficul rutier va fi deviat incepand de miercuri, de la ora 15. 00, de pe Soseaua Virtutii din Bucur. continuă pe România Liberă

Trafic deviat in judetul Valcea din cauza apei de pe carosabil

Traficul rutier este deviat printr-o parcare de pe marginea DN 7, in judetul Valcea, din cauza apei .

Cum arata acum vaduva lui Adrian Pintea si cu ce se ocupa? Si-a refacut viata si s-a mutat din Bucuresti: Nu a suferit niciodata de cancer. Decesul sau a survenit in urma unui implant dentar(FOTO)

Lavinia Pintea Tatomir, vaduva marelui actor Adrian Pintea, a plecat definitiv din Bucuresti si si-a refacut viata. Rapus de boala la doar 52 de ani, in 2007, Adrian Pintea nu a fost uitat de publicul larg,.

ADMITERE POLITEHNICA 2019. Peste 6.000 de locuri la Politehnica din Bucuresti. Cat e taxa anuala

ADMITERE POLITEHNICA 2019 Un numar de 6. 045 de locuri, dintre care 1. 075 de locuri cu taxa, au fost scoase la concurs de catre Ministerul Educatiei Nationale la Universitatea Politehnica din Bucuresti, pentru.

Digi24: Drama unei familii. Sase medici de la un spital particular din Bucuresti, acuzati ca au distrus viata unui nou-nascut

Trei vieti distruse la un spital particular MedLife din Bucuresti. Asa isi rezuma drama un cuplu a carui fetita a paralizat dupa nastere. Toate analizele din timpul sarcinii aratau ca totul este perfect. Medicii nu si-au dat seama insa ca pruncul era strangulat cu cordonul ombilical, acuza parintii si confirma Directia de Sanatate Publica, ce vorbeste despre malpraxis clar. Investigatia contine si alta constatare revoltatoare: ultimele investigatii ale gravidei au fost facute la un ecograf cu monitorul defect, care nu afisa intreaga imagine.

VIDEO Portiune din drumul european de pe Valea Oltului, inundata dupa o ploaie puternica. Trafic deviat printr-o parcare

Traficul pe Valea Oltului, in judetul Valcea, miercuri dupa-amiaza, 3 iulie, s-a ingreunat dupa ce soseaua DN 7 E 81 a fost inundata in zona Balta Verde din Caineni la kilometrul 234.

Tratamente stomatologice gratuite, in perioada vacantei, pentru copiii si studentii din Bucuresti

La initiativa Primarului General, Gabriela Firea,Primaria Municipiului Bucuresti, prinAdministratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, a dotat cabinetele stomatologice din scoli si.

Revolta a medicilor de familie din Bucuresti

Mai multi medici de familie din Capitala ameninta ca vor da in judecata Casa de Asigurari de Sanatat.

Accident pe bulevardul Iuliu Maniu din Bucuresti. Doi oameni au ajuns la spital

Douapersoane au fost transportate la spital duminica dupa ce au fost ranite intr-un accident de circulatie care a avut loc pe bulevardul Iuliu Maniu, a informat Brigada Rutiera Bucuresti. Potrivit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )