Libnet.ro
UNICEF

01:05

TRAFIC iNCHIS din cauza viscolului pe A3, A2 si pe mai multe drumuri nationale

Antena3 Antena3,
TRAFIC iNCHIS din cauza viscolului pe A3, A2 si pe mai multe drumuri nationale

50: Doua drumuri nationale - DN 22 Ramnicu Sarat-Braila si DN 2 C Buzau-Slobozia sunt inchise, miercuri, in judetul Buzau, in timp ce pe DN 2 E 85) si DN 2 B Buzau-Braila se circula cu. continuă pe Antena3

TRAFIC iNCHIS din cauza viscolului pe A3, A2 si pe mai multe drumuri nationale si judetene. SITUATIA DRUMURILOR LA ORA 12.30

35: Traficul rutier este intrerupt la aceasta ora, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsoanele a doua autostrazi A2 si A3 si pe sapte drumuri nationale, anunta Centrul.

TRAFIC iNCHIS din cauza viscolului pe A3, A2 si pe cateva tronsoane din DN 2

20: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat ca, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a fost luata masura inchiderii traficului rutier pe Autostrada A3.

TRAFIC iNCHIS din cauza viscolului pe A2, A3 si pe 14 drumuri nationale. SITUATIA DRUMURILOR LA ORA 14.00

30: Traficul rutier este intrerupt la aceasta ora, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsoanele a doua autostrazi A2 si A3 si pe 14 drumuri nationale, anunta Centrul Infotrafic.

A1, A2, A3 si 22 drumuri nationale, inchise din cauza viscolului puternic: Alte 13 drumuri nationale, sub restrictii de tonaj

Autostrazile A1,A2 siA3 si 22 drumuri nationale sunt inchise, duminica, din cauza viscolului puternic, potrivit datelor Centrului Infotrafic. Trafic inchis pe:A1 Bucuresti Pitesti; - A2.

Circulatia pe 24 de drumuri nationale, in continuare blocata din cauza viscolului: A2 si A3, redeschise partial

UPDATE 11:45 Circulatia pe A2 si A3 a fost redeschisa partial, informeaza B1 TV. Circulatia rutiera continua sa fie blocata, luni dimineata, din cauza zapezii, pe tronsoane ale autostrazilor A2 .

Judetul Buzau, izolat din cauza viscolului puternic

Operatiuni dramatice de salvare in Buzau. Ambulantele ajung cu greu la cazurile de urgente din cauza viscolului si a ninsorilor abundente din ultimele ore. Mai multe gravide, dar si un copil cu convulsii au.

Procesul lui Gigi Becali, amanat din cauza viscolului

Procesul lui George Becali a fost amanat, luni, din cauza viscolului. Latifundiarul din Pipera nu a putut fi dus luni la instanta de judecata din cauza drumurilor blocate de zapada din judetul Constanta, acolo.

UPDATE. Infotrafic: Care sunt drumurile inchise miercuri din cauza viscolului.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta ca, incepand cu ora 06:30, din cauza viscolului si a vizibilitatii extrem de reduse, a fost inchisa circulatia pe drumul national DN 1D Jilavele-Urziceni, km 27+000- km 42+333. Masura a fost luata la initiativa Politiei Rutiere, in vederea evitarii producerii accidentelor si ca deschiderea circulatiei va fi anuntata in timp util. --- Traficul este intrerupt, miercuri dimineata, din cauza conditiilor .

Romania sub zapada. Aeroporturi iNCHISE din cauza viscolului

Din cauza viscolului, aeroporturile din Suceava si Craiova au fost inchise si toate cursele au fost anulate. Traficul aerian se desfasoara cu dificultate si pe aeroporturile din Bacau, Baia Mare, Cluj si.

Procesul lui Gigi Becali, amanat din cauza viscolului.

Judecatorii au decis sa amane, luni, procesul lui Gigi Becali in care Penitenciarul Jilava a contestat regimul deschis de executare a pedepsei. Omul de afaceri nu s-a putut prezenta la proces din cauza viscolului. Noul termen a fost stabilit pe 24 februarie. La procesul de luni, Gigi Becali ar fi trebuit sa vina in fata magistratilor si sa isi sustina punctul de vedere, in conditiile in care oficialii de la Jilava spun ca el nu ar fi trebuit sa primeasca regimul deschis de executare a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )