Libnet.ro
UNICEF

23:15

Trafic ingreunat pe Autostrada A2, din cauza cetii; vizibilitatea este sub 30 de metri in anumite zone

Adevărul Adevărul,
Trafic ingreunat pe Autostrada A2, din cauza cetii; vizibilitatea este sub 30 de metri in anumite zone

Circulatia rutiera pe Autostrada A2 este ingreunata, sambata seara, din cauza cetii, anunta Infotrafic. Pe unele portiuni de drum, vizibilitatea este sub 30 de metri. continuă pe Adevărul

Trafic ingreunat sambata seara pe Autostrada A2 din cauza cetii; vizibilitatea este sub 30 de metri in anumite zone

Circulatia rutiera pe Autostrada A2 este ingreunata, sambata seara, din cauza cetii, anunta Infotrafic. Pe unele portiuni de drum, vizibilitatea este sub 30 de metri.

Pe Autostrada Soarelui persista riscul de accidente grave. Vizibilitate sub 20 de metri din cauza cetii

Pe Autostrada Soarelui A2 Bucuresti Constanta, circulatia rutiera se desfasoara ingreunat sambata seara, din cauza cetii, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane .

Statele Unite sunt in alerta din cauza unui nou bum imobiliar. Asta este pretul pe care trebuie sa il platesti daca vrei sa fii pilot

Statele Unite sunt in alerta din cauza unui nou bum imobiliar. Peste 100 de angajati ai unui aeroport important din Los Angeles locuiesc in aproprierea piestelor de decolare. Cat de mult te-a.

Circulatia, ingreunata la metrou intre statiile Muncii si Iancului din cauza unei defectiuni tehnice. Calatorii au fost blocati in tunel timp de 30 de minute

Circulatia este ingreunata la metrou intre statiile Piata Muncii si Piata Iancului din cauza defectiunii unui tren. Stire in curs de actualizare.

Ministerul de Interne continua exercitiul SEISM 2016, care simuleaza un cutremur de 7,6 grade. Arafat promite ca va investiga situatia de la Iasi, unde o ambulanta a intarziat la o interventie reala peste patru ore, din cauza exercitiului

Ministerul Afacerilor Interne continua, miercuri, seria de antrenamente din cadrul exercitiului SEISM 2016, organizat in Bucuresti si in Iasi. Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat ca va investiga, in paralel, si situatia de la Iasi, unde o ambulanta a intarziat peste patru ore la un caz real, din cauza exercitiului.

George Grigore, directorul adjunct al Directiei Rutiere: Este cel mai grav accident de cand a fost deschisa autostrada A2

Politistii de la Brigada Autostrazi si Misiuni Speciale din IGPR spun ca, in urma primelor cercetari de la fata locului, accidentul de pe A2 a fost produs din cauza ca soferii nu au adaptat viteza la vizibilitatea redusa. Comisarul-sef George Grigore,.

Accident in lant pe A2: 29 de masini s-au ciocnit, trei persoane au murit si 57 sunt ranite

Un acccident in lant s-a produs pe Autostrada Soarelui. 57 de persoane au fost ranite si 3 oameni au murit dupa ce 29 de masini s-au ciocnit din cauza cetii dense pe A2, in apropiere de Lehliu Gara. Toate victimele au fost preluate pe ambulante.

Trafic ingreunat de ceata in sase judete din sudul tarii. Vizibilitatea este sub 50 de metri

Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de ceata in sase judete din sudul tarii, in Giurgiu, pe drumurile nationale DN) 5 si 6, precum si in Calarasi, vizibilitatea fiind scazuta, local, sub 50 de metri, anunta centrul Infotrafic. Pentru judetele Braila, Ilfov, Ialomita, Teleorman, Giurgiu si Clarasi, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcasting referitoare la acest fenomen, valabila pana la ora 10:00.

Trafic deviat pe A2 dupa accidentul in lant de sambata dimineata

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la aceasta ora, pe autostrada A2 Bucuresti Constanta, traficul rutier este in continuare intrerupt pe sensul de mers catre Constanta, la kilometrul 67, din cauza unui accidentului rutier in lant .

IGSU: Peste 100 de salvatori au intervenit la accidentul de pe autostrada A2

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) transmite ca peste o suta salvatori au intervenit, in sambata dimineata, in cazul accidentului rutier produs pe Autostrada A2, la kilometrul 67, in care au fost implicate 29 masini, dintre care 2.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )