Libnet.ro
UNICEF

07:45

Trafic ingreunat pe DN1, in drum spre capitala. Intre Predeal si Busteni se circula cu 10 km la ora

Hotnews Hotnews,
 Trafic ingreunat pe DN1, in drum spre capitala. Intre Predeal si Busteni se circula cu 10 km la ora

Pe Valea Prahovei, intre Predeal si Busteni, s-a format o coloana de autoturisme care se deplaseaza cu o viteza de aproximativ 10 km/h, din cauza numarului mare de autovehicule care se deplaseaza dinspre munte catre capitala, informeaza Centrul Infotrafic. continuă pe Hotnews

Aglomeratie pe DN1 intre Predeal si Busteni, se circula in coloana

Valorile de trafic sunt ridicate pe DN1, intre Predeal si Busteni, pe sensul catre Capitala, unde s-a format o coloana de autoturisme care se deplaseaza cu o viteza de aproximativ 10 km/h, anunta duminica Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al.

O femeie a NASCUT iN MASINA, in drum spre maternitate: Ce a scris proaspatul tatic pe Facebook (FOTO)

O femeie din Sibiu a nascut, sambata seara, in masina, in timp ce se afla in drum spre maternitate. Atat fetita care s-a grabit sa vina pe lume, cat si mama ei au primit toate ingrijirile.

Cutremur puternic in Mexic. Ministru de Interne supravietuieste prabusirii unui elicopter, in drum spre epicentrul cutremurului

Un cutremur puternic s-a produs vineri in Mexic si a fost resimtit inclusiv in capitala Ciudad de Mexico. Geological Survey, agentia geologica din SUA, a estimat initial magnitudinea la 7,5 si revizuit ulterior valoarea la 7,2. Ministrul mexican.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )