Libnet.ro
UNICEF

07:00

Trafic ingreunat pe DN1, in zona Balotesti, in urma unui accident rutier usor

România Liberă România Liberă,
Trafic ingreunat pe DN1, in zona Balotesti, in urma unui accident rutier usor

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, in judetul Ilfov, traficul rutier se desfasoara ingreunat pe DN1, pe o banda din doua), pe sensul de mers Ploiesti - Bucuresti, in zona Balotesti, la intersectia cu drumul catre Corbeanca DJ101), din cauza unui accident rutier usor. Un pieton a fost lovit de un autoturism. Se estimeaza ca circulatia va reveni la normal in cel mult o jumatate de ora dupa terminarea masuratorilor). continuă pe România Liberă

Trafic ingreunat pe DN1, in zona Balotesti, in urma unui accident. Coloanele de masini s-a intins pe aproximativ cinci kilometri

Circulatia rutiera este ingreunata pe drumul national DN) 1, in zona Balotesti, judetul Ilfov, pe sensul Ploiesti - Bucuresti, unde un pieton a fost accidentat usor de o masina, pe o trecere de pietoni. Traficul a fost blocat pe o banda de mers mai bine de 40 de minute, coloanele de masini intinzandu-se pe aproximativ cinci kilometri.

Trafic ingreunat pe DN1 din cauza unui accident rutier

Un accident rutier s-a produs luni dimineata pe DN1, traficul fiind ingreunat pe raza localitatii Tancabesti, sensul catre Capitala.

A ramas paralizata in urma unui accident stupid. Credea ca nu mai are de ce sa traiasca, dar viata a hotarat altceva

Sam Bloom a suferit o depresie grava dupa ce a cazut de pe terasa casei sale si a ramas paralizata de la brau in jos. Puterea de a lupta si de a-si duce viata mai departe a venit de unde se astepta.

Fostul schit al parintelui Mina Dobzeu a ars in urma unui incendiu provocat de persoane necunoscute

Fostul schit al parintelui Mina Dobzeu, cel care l-a convertit la religia ortodoxa pe carturarul Nicolae Steinhardt, a ars in urma unui incendiu provocat de catre persoane necunoscute, care au dat foc in interiorul cladirii parasite de mai multi ani din cauza alunecarilor de teren.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )