Libnet.ro
UNICEF

21:15

Trafic ingreunat pe mai multe drumuri din Ilfov din cauza precipitatiilor abundente

Hotnews Hotnews,
 Trafic ingreunat pe mai multe drumuri din Ilfov din cauza precipitatiilor abundente

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca din cauza precipitatiilor abundente, pe raza judetului Ilfov sunt anuntate mai multe zone in care circulatia rutiera se desfasoara ingreunat. continuă pe Hotnews

Trafic ingreunat pe mai multe artere din judetul Ilfov din cauza precipitatiilor abundente

Precipitatiile abundente au dus la ingreunarea traficului pe mai multe artere din judetul Ilfov, fiind anuntate zone unde s-a acumulat apa pe carosabil. Echipajele de interventie lucreaza in zona localitatilor Otopeni, Jilava si Bragadiru.

Trafic ingreunat pe mai multe sosele din judet. Soferi amendati de politie pentru ca nu aveau masinile echipate de iarna

Din cauza ninsorii abundente care a cazut in Prahova inca de marti noapte, pe drumurile judetene, dar si peDN1 A se circula ingreunat, in conditii de iarna.

Protest antiguvernamental anuntat astazi in Bucuresti si in mai multe orase din tara

Proteste antiguvernamentale sunt anuntate pentru astazi seara, in Piata Victoriei din Capitala, precum si in mai multe orase din tara Sibiu, Cluj, Pitesti sau Bistrita), se precizeaza intr-un eveniment creat pe reteaua de socializare Facebook.

Proteste antiguvernamentale, anuntate in Bucuresti si in mai multe orase din tara

Proteste antiguvernamentale sunt anuntate pentru duminica in Piata Victoriei din Capitala, precum si in mai multe orase din tara, Sibiu, Cluj, Pitesti sau Bistrita. Manifestantii cer modificarea Codului fiscal, retragerea proiectului de modificare a legilor Justitiei si demisia persoanelor cu probleme penale din functiile publice, informeaza news. ro.

VIDEO Peisaje ravasitoare pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din lume, afectat de cutremure si taifunuri

Unul dintre cele mai periculoase drumuri din lume strabate Insula Taiwan si are mai bine de 50 de ani de cand a fost dat in folosinta.

Cod galben de ninsori abundente in mai multe judete din tara, de marti seara pana joi

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti doua atentionari de Cod galben de ninsori abundente, care intra in vigoare din aceasta seara, in 12 judete din Muntii Banatului, in Carpatii Meridionali, de Curbura, precum si in zona deluroasa din Banat, Oltenia si Muntenia, urmand ca de miercuri, ora 11. 00, ninsorile sa se mute catre judetele din in estul Carpatilor Meridionali, in Carpatii Orientali, in cea mai mare parte a Moldovei si local in nordul Munteniei.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ninsori in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis cod galben de ninsori abundente si viscol in mare parte a tarii, incepand de marti seara, pana joi la pranz. Potrivit meteorologilor, se va depune un strat consistent de zapada.

Protest fata de guvern, anuntat astazi in Capitala si in mai multe orase: Vrem demnitate, transparenta si competenta din partea celor cu functii publice

Mitinguri antiguvernamentale sunt anuntate pentru duminica in Piata Victoriei din Capitala, precum si in mai multe orase din tara: Sibiu, Cluj, Pitesti, Bistrita. Manifestantii cer modificarea Codului fiscal, retragerea proiectului de modificare a legilor Justitiei si demisia persoanelor cu probleme penale din functiile publice.

Kovesi: Vlad Cosma a facut mai multe denunturi, s-a prezentat singur. Intr-un dosar a fost martor protejat

Vlad Cosma a facut mai multe denunturi, nu pot spune cate sunt, confirm ca a venit din proprie initiativa, nu a fost cautat de procuori, s-a prezentat singur la DNA, a spus miercuri Laura Codruta Kovesi intr-o conferinta la DNA.

Grav ACCIDENT RUTIER la Galati: MAI MULTE VICTIME!

Grav accident rutier, miercuri, la Galati. Mai multe persoane au fost ranite dupa ce semiremorca unui TIR a lovit un autobuz de calatori. Potrivit sefului Politiei Tutiere Galati, Bogdan Carp, sase persoane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )