Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trafic ingreunat pe Valea Oltului duminica dupa-amiaza, in urma unui accident rutier in care cinci persoane au fost ranite

Hotnews Hotnews,
 Trafic ingreunat pe Valea Oltului duminica dupa-amiaza, in urma unui accident rutier in care cinci persoane au fost ranite

Drumul national 7 este partial blocat, duminica dupa-amiaza, in judetul Valcea, intre localitatile Brezoi si Calimanesti, in urma unui accident rutier produs la kilometrul 202 si in care cinci persoane au fost ranite, informeaza News. ro. continuă pe Hotnews

Trafic ingreunat pe Valea Oltului, duminica dupa-amiaza

Cinci persoane au fost ranite, duminica dupa-amiaza, pe DN7, in zona localitatii Carligu Mic, judetul Valcea, pe sensul de mers Brezoi-Ramnicu Valcea, ca urmare a unui accident rutier, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Trebuie sa ne ocupam serios de tronsoanele de pe Valea Oltului si Valea Prahovei

Premierul Mihai Tudose a declarat ieri ca ar trebui gasita o solutie pentru tronsoanele din zonele Valea Oltului si Valea Prahovei, afirmand ca a avut, in acest sens, o discutie cu liderul PSD, Liviu Dragnea, si cu membrii din conducerea partidului.

Premierul Tudose: Tronsoanele de pe Valea Oltului si Valea Prahovei au devenit cumva un pariu national. Trebuie sa gasim o solutie

Premierul Mihai Tudose a precizat, sambata, ca a avut o discutie cu seful PSD, Liviu Dragnea, privind tronsoanele din zonele Valea Oltului si Valea Prahovei, in contextul in care anul viitor Romania va marca 100 de ani de la Marea Unire.

Mihai Tudose: Trebuie sa ne ocupam serios de tronsoanele de pe Valea Oltului si Valea Prahovei / Eu ma astept sa nu creasca preturile la carburant; nu din cauza accizei

Premierul Mihai Tudose a declarat sambata, la Antena 3, ca ar trebui gasita o solutie pentru tronsoanele din zonele Valea Oltului si Valea Prahovei, afirmand ca a avut o discutie cu liderul PSD Liviu Dragnea si conducerea partidului.

Trei tineri au ajuns la spital in urma unui conflict in sectorul 3 al Capitalei; Politia face cercetari pentru tentativa de omor

Trei tineri au ajuns la spital in urma unui conflictcare a avut loc sambata seara, in sectorul 3 al Capitalei, Politia facand cercetari pentru tentativa de omor.

O cantareata de muzica populara a murit in urma unui accident rutier

Elena Epure, o cunoscuta cantareata de muzica populara, s-a stins din viata astazi, in urma unui accident rutier. Conform primelor informatii prezentate de spynews. ro, artista in.

Furtuna puternica in Bucuresti si in cateva judete ale tarii: Trafic ingreunat, copaci si acoperisuri smulse de vant

Furtuni puternice se inregistreaza duminica seara in Bucuresti si in cateva judete ale tarii, dupa ce meteorologii emisesera duminica dimineata o informare de ploi insemnate cantitativ, vijelii, descarcari electrice si grindina in sudul, centrul si nordul tarii, precum si in zonele de deal si de munte, valabila pana luni dimineata, la ora 3:00. In judetul Mures, furtuna a smuls cativa copaci din radacini si a provocat blocarea unor drumuri, iar in Petrosani, acoperisul pietei, de 1. 200 de metri patrati, a fost smuls de vant. Nicio persoana nu a fost ranita.

Trafic ingreunat pe Centura Bucuresti, la intersectia cu A2, din cauza unui accident soldat cu doua victime

Traficul rutier este ingreunat pe Centura Bucuresti, la intersectia cu Autostrada Soarelui din cauz aunui accidetn de circulatie in care au fost implicate doua autoturisme.

Cutremur puternic in Coreea de Nord in urma unui test cu bomba cu hidrogen

Liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, a inspectat o bomba cu hidrogen care poate fi instalata pe noua racheta balistica intercontinentala de care dispune Coreea de Nord, a afirmat duminica agentia oficiala de.

Site-ul Festivalului Enescu, inchis in urma unui atac informatic

Echipa Festivalului Enescu a anuntat ca site-ul festivalului nu poate fi accesat in zilele premergatoare inceperii editiei din acest an din cauza unui atac informatic, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )