Libnet.ro
UNICEF

01:06

Trafic oprit pe Autostrada Soarelui la km 56, pe sensul catre Bucuresti, din cauza unui accident

Hotnews Hotnews,
 Trafic oprit pe Autostrada Soarelui la km 56, pe sensul catre Bucuresti, din cauza unui accident

Traficul rutier este oprit pe sensul catre Bucuresti pe Autostrada Soarelui Bucuresti - Constanta, la kilometrul 56+500 metri, in zona localitatii Nicolae Balcescu, judetul Calarasi, din cauza unui accident. continuă pe Hotnews

Trafic oprit pe Autostrada Soarelui, din cauza unui accident in care trei persoane au fost ranite

Un autoturism si o autoutilitara s-au ciocnit, joi, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 56, pe sensul catre Capitala, trei persoane fiind ranite, dintre care una incarcerata. La fata locului actioneaza mai multe echipaje de interventie, traficul in zona accidentului fiind blocat.

ACCIDENT GRAV pe Autostrada Soarelui: Victima preluata de elicopterul SMURD. Circulatia este BLOCATA (FOTO)

Un numar de patru persoane au fost ranite, dintre care una se afla incarcerata, in urma unui accident produs intre o masina si o autoutilitara pe A2, la kilometrul 56, pe sensul catre Capitala. Persoana.

Lucrari pe Autostrada Soarelui, pna la ora 18.00

Lucrari de reparatii se fac pe Autostrada Soarelui, atat pe sensul de mers catre litoral, cat si pe sensul de mers spre Bucuresti, pana la ora 18. Soferii sunt sfatuiti sa reduca viteza, scrie Mediafax.

Autostrada Soarelui, in reparatii: Circulatia rutiera, RESTRICTIONATA in sensul spre litoral

Circulatia rutiera pe Austostrada Soarelui A2) este restrictionata pana la ora 18. 00 pe sensul de mers catre litoral, pe mai multe tronsoane de drum, din cauza lucrarilor de reparatii. Astfel, intre.

Lucrari pe Autostrada Soarelui, pana la ora 18.00

Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca miercuri, pana la ora 18:00, pe Autostrada A2 Bucuresti-Constanta vor avea loc lucrari de reparatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )