Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trafic restrictionat pe A2, la kilometrul 22: Au aparut denivelari pe sosea

Adevărul Adevărul,
Trafic restrictionat pe A2, la kilometrul 22: Au aparut denivelari pe sosea

Problemele care apar in trafic pe Autostrada Soarelui ii exaspereaza pe soferi. Miercuri dupa-amiaza, la kilometrul 22, pe sensul de mers spre Capitala, au aparut mai multe denivelari pe asfalt, motiv pentru care s-a decis restrictionarea traficului in zona. continuă pe Adevărul

CNAIR: Au fost finalizate reparatiile la kilometrul 22 pe Autostrada Soarelui; restrictiile de circulatie se mentin

Suprafata carosabila a fost readusa la nivel si asfaltata, la mai putin de sase ore de la inceperea interventiei pentru remedierea deformarii care a aparut la kilometrul 22 al Autostrazii Soarelui, pe sensul de mers Bucuresti - Constanta, anunta Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR). Problema a constat in dilatarea a doua placi de beton in zona rosturilor de dilatatie, potrivit news. ro.

Trafic oprti pe A2, la kilometrul 19. Un autocamion s-a rasturnat peste parapet

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers pe Autostrada Soarelui, in localitatea Cernica din cauz aunui accident rutier, soldat cu pagube materialu. Un autocamion s-a rasturnat peste parapetul median blocand circulatia.

Trafic oprit pe A2, la kilometrul 19. Un autocamion s-a rasturnat peste parapet

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers pe Autostrada Soarelui, in localitatea Cernica din cauza unui accident rutier, soldat cu pagube materiale. Un autocamion s-a rasturnat peste parapetul median blocand circulatia.

CNAIR: Au fost finalizate reparatiile la kilometrul 22 pe Autostrada Soarelui; restrictiile de circulatie se mentin

Suprafata carosabila a fost readusa la nivel si asfaltata, la mai putin de sase ore de la inceperea interventiei pentru remedierea deformarii care a aparut la kilometrul 22 al Autostrazii Soarelui, pe sensul de mers Bucuresti - Constanta, anunta Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR). Problema a constat in dilatarea a doua placi de beton in zona rosturilor de dilatatie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )