Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trafic restrictionat in Capitala, cu ocazia BalKaniK Festival

Adevărul Adevărul,
Trafic restrictionat in Capitala, cu ocazia BalKaniK Festival

Traficul rutier va fi restrictionat incepand de miercuri, ora 8. 00, pana pe 10 septembrie, ora 22. 00, in Capitala, in zona Garii Baneasa. Restrictiile vin ca urmare a desfasurarii evenimentului cultural artistic BalKaniK! Bucharest World Music Festival. continuă pe Adevărul

Din 6 septembrie, trafic restrictionat pe o strada din centrul Chisinaului

Din 6 septembrie, traficul rutier pe strada Sfatul Tarii, tronsonul cuprins intre strazile Anatol Corobceanu si Alexe Mateevici, va fi restrictionat. Si aceasta pentru ca urmeaza sa inceapa lucrarile de reabilitare a colectorului menajer, transmite IPN cu referire la un comunicat de presa al furnizorului de apa.

Adevarul Live, ora 12.00: Cel mai tanar cobzar si un argentinian indragostit de Romania fac show la Balkanik Festival 2018

Lucas Molina,singurul dansator si coregraf de Flamenco din Romania, siBogdan Mihai Simion, unul dintre ultimii cobzari din Romania, isi spun povestile de viata de la ora 12. 00, la Adevarul Live. Cei doi artisti ne spun si motivul pentru care nu ar trebui sa ratam a opta editieBalkanik Festival.

Adevarul Live: Cel mai tanar cobzar si un argentinian indragostit de Romania fac show la Balkanik Festival 2018

Lucas Molina,singurul dansator si coregraf de Flamenco din Romania, siBogdan Mihai Simion, unul dintre ultimii cobzari din Romania, isi spun povestile de viata la Adevarul Live. Cei doi artisti ne spun si motivul pentru care nu ar trebui sa ratam a opta editieBalkanik Festival.

incepand de joi, traficul rutier de pe o importanta strada din Galati este blocat pentru lucrari de modernizare

Restrictia de trafic vizeaza strada Basarabiei, pe segmentul cuprins intre strazile Domneasca si Gradina Veche. Lucrarile fac parte dintr-un proiect de modernizare in valoare de peste 14 milioane de lei, care ar trebui sa fie finalizat in octombrie 2020.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )