Libnet.ro
UNICEF

22:30

Trafic rutier ingreunat din cauza cetii si pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti

Hotnews Hotnews,
 Trafic rutier ingreunat din cauza cetii si pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti

Traficul rutier este ingreunat, duminica dimineata, pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti A3), din cauza cetii, vizibilitatea fiind sub 100 de metri, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. continuă pe Hotnews

Trafic dificil pe Autostrada Soarelui, din cauza cetii

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, duminica dimineata, pe Autostrada Soarelui, din cauza cetii, intre Fetesti si Cernavoda vizibilitatea scazand sub 50 de metri, transmite Mediafax.

Trafic dificil din cauza cetii. Vizibilitatea a scazut sub 50 de metri

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, duminica dimineata, pe Autostrada Soarelui, din cauza cetii, intre Fetesti si Cernavoda vizibilitatea scazand sub 50 de metri, potrivit Centrului.

Avionul TAROM care a decolat de la Bucuresti spre Cluj a revenit pe aeroportul Otopeni, din cauza unei probleme tehnice

Avionul TAROM care urma sa efectueze cursa de la Bucuresti Otopeni spre Cluj-Napoca, vineri dimineata, a revenit pe aeroport, imediat dupa decolare, din cauza unei probleme tehnice.

Angajatii de la Guantanamo, evacuati din cauza uraganului Matthew

Statele Unite au anuntat ca vor evacua 700 de angajati, cu tot cu familii, de la baza navala de la Guantanamo, ca masura de precautie din cauza uraganului Matthew.

Incident in timpul audierilor lui Sorin Oprescu. Judecatoarea a amanat procesul si a sesizat Parchetul General din cauza denuntatorilor

Un incident a avut loc miercuri, la Tribunalul Bucuresti, in timpul desfasurarii procesului in care fostul primar al Capitalei, doctorul Sorin Oprescu este judecat pentru luare de mita. La termenul.

Zeci de oameni cu masti pe fata au protestat din cauza mirosului insuportabil de la groapa de gunoi Chiajna (VIDEO)

Poluarea, dar si nepasarea autoritatilor ii scot din nou pe bucuresteni in strada! Zeci de oameni cu masti pe fata au scandat revoltati de situatia de la groapa de gunoi din Chiajna. Sunt.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )