Libnet.ro
UNICEF

08:01

Traficant de droguri lasat liber din cauza ordonantei lui Tudorel Toader

Adevărul Adevărul,
Traficant de droguri lasat liber din cauza ordonantei lui Tudorel Toader

Un traficant de droguri din Satu Mare prins in flagrant cu marfa de peste 25. 000 de euro a fost eliberat de judecatori dupa doar cateva zile de arest preventiv, insa nu pentru ca ar fi fost nevinovat, ci pentru ca procurorul care a instrumentat cazul si l-a dus la arestare nu mai avea vechimea necesara pentru a lucra in cadrul DIICOT, ca urmare a schimbarilor legislative promovate de ministrul Justitiei prin ordonanta de urgenta. continuă pe Adevărul

Traficant de droguri lasat liber din cauza ordonantei lui Tudorel Toader. Cum a ajuns un procuror DIICOT sa fie catalogat drept necompetent functional

Un traficant de droguri din Satu Mare prins in flagrant cu marfa de peste 25. 000 de euro a fost eliberat de judecatori dupa doar cateva zile de arest preventiv, insa nu pentru ca ar fi fost nevinovat, ci pentru ca procurorul care a instrumentat cazul si l-a dus la arestare nu mai avea vechimea necesara pentru a lucra in cadrul DIICOT, ca urmare a schimbarilor legislative promovate de ministrul Justitiei prin ordonanta de urgenta.

Rusia a blocat un site de stiri timp de peste 12 ore din cauza unui graffiti anti-Putin

Autoritatile Rusiei au blocat un site regional de stiri in weekend din cauza ca a relatat despre un graffiti care il insulta pe Vladimir Putin, dupa ce legea care interzice jignirea autoritatilor in mediul online a intrat in vigoare luna trecuta, relateaza Reuters.

Marsuri in patru orase, inclusiv in Bucuresti: Aerul poluat ucide. Cati oameni mor din cauza aerului irespirabil

Patru marsuri sunt organizate sambata, 13 aprilie, in patru orase: Bucuresti, Iasi, Brasov si Timisoara. Initiativa a fost lansata de cinci organizatii neguvernamentale sub motto-ul Aerul poluat ucide!. Actiunea se va desfasura in paralel in cele patru orase cu incepere de la ora 11. Participantii vor sa atraga atentia ca aerul este extrem de poluat [] .

Razvan Marin marcheaza pentru Standard Liege. Meciul cu Anderlecht suspendat din cauza suporterilor! (video)

Partida dintre Standard Liege si Anderlecht Bruxelles din faza playoff a campionatului belgian a fost suspendata din cauza suporterilor echipei oaspete.

VIDEO Razvan Marin, gol de exceptie din lovitura libera - Meciul Standard vs Anderlecht, intrerupt definitiv in minutul 30 din cauza fanilor echipei oaspete

Razvan Marin a inscris un gol superb in meciul dintre Standard Liege si Anderlecht, direct din lovitura libera. Confruntarea din play-off-ul campionatului Belgiei a fost oprita definitiv dupa doar 30 de minute de joc, din cauza comportamentului suporterilor echipei oaspete.

Dialog halucinant intre un secretar de stat din Ministerul Sanatatii si o jurnalista despre un bolnav de cancer programat la analize peste 3 luni, care a murit dupa o luna: A murit din cauza ca nu a facut CT? Nu ne-am intalnit ca sa vorbim de cazuri sing

Dialog halucinant, vineri, la dezbaterea pe tema coplatii serviciilor medicale private, intre Cristian Grasu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, si o jurnalista. Cristian Grasu a fost intrebat ce se poate face pentru ca, dincolo ca statul sa deconteze partial si serviciile medicale private, pacientii sa aiba acces la timp la analize, nu dupa luni de zile. O jurnalista a dat exemplul unui pacient cu melanom programat peste 3 luni la un CT cerebral, dar care a murit dupa doar o luna. A murit din cauza ca nu a facut CT? Noi aici ne-am intalnit sa dezbatem un lucru general, o lege, si acum vorbim de cazuri punctuale, singulare, a fost raspunsul lui Cristian Grasu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )