Libnet.ro
UNICEF

20:45

Traficul rutier spre litoral este foarte intens; politistii recomanda rute alternative la A2

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traficul rutier spre litoral este foarte intens; politistii recomanda rute alternative la A2

Traficul rutier spre litoral este foarte intens, sambata dimineata, politistii recomandandu-le soferilor rute alternative la A2. continuă pe Wall-Street Ro

Trafic intens spre litoral. Politistii recomanda rute alternative

Traficul rutier este foarte intens pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucuresti - Constanta, dar si pe DN Centura Bucuresti, catre autostrada A2 intre Popesti si Voluntari), informeaza Centrul Infotrafic.

UPDATE Trafic intens spre litoral, dar si pe DN1, spre Brasov

Traficul rutier este foarte intens pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucuresti - Constanta. In zona Fetesti - Cernavoda, masinile circula cu o viteza mai redusa decat in mod obisnuit. La iesirea de pe autostrada A4, la intersectia cu DN39, viteza de deplasare este de aproximativ 50 km/h deoarece limita de viteza din localitatea Agigea, situata pe DN39, este de 50 km/h), transmite Centrul Infotrafic. Circulatia este intensa si spre Brasov.

UPDATE Trafic intens spre litoral, dar si pe DN1, spre Brasov.Circulatia a scazut in intensitate pe DN Centura Bucuresti, catre autostrada A2.

Traficul rutier este foarte intens pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucuresti - Constanta, dar si pe DN1 Bucuresti - Brasov, la intrarea in Comarnic dinspre Nistoresti, formandu-se coloane, informeaza Centrul Infotrafic.

UPDATE Trafic foarte intens pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe sensul spre litoral, si pe DN 1, spre Brasov

Circulatia rutiera este foarte intensa, vineri , pe sensul catre litoral al autostrazii A2 Bucuresti - Constanta, iar valorile de trafic sunt in crestere, anunta Centrul Infotrafic. Circulatia este ingreunata si pe DN1 Ploiesti - Brasov. Pe sensul de urcare catre Brasov), este aglomeratie la Comarnic si pe tronsonul Sinaia - Azuga, iar pe sensul de coborare, de la limita cu judetul Brasov pana la Busteni.

Trafic foarte intens pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe sensul spre litoral

Circulatia rutiera este foarte intensa, vineri dimineata, pe sensul catre litoral al autostrazii A2 Bucuresti - Constanta, iar valorile de trafic sunt in crestere, anunta Centrul Infotrafic.

Incendiu la o vila din cartierul Primaverii din Bucuresti. Traficul rutier este restrictionat in zona

Un incediu a izbucnit, sambata, la o vila din cartierul Primaverii din Bucuresti, pompierii intervenind la fata locului cu mai multe autospeciale, iar din primele informatii nu sunt victime, relateaza News. ro. Traficul rutier fiind restrictionat in zona.

Infotrafic: Aglomeratie pe A2 si DN1. Sute de autoturisme stau in coloana in drumul spre mare sau spre munte. Minivacanta inceput cu nervi

Centrul Infotrafic a anuntat ca traficul rutier este foarte intens, sambata dimineata, pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucuresti Constanta, si pe DN1, Bucuresti - Brasov.

Trafic intens pe A2, pe sensul de mers spre litoral: se circula bara la bara. Ce ii sfatuiesc politistii pe soferi

Trafic intens pe Autostrada Soarelui pe drumul spre litoral. Turistii sunt sfatuiti de politisti sa foloseasca si alte rute pentru a ajunge la Constanta si sa circule prudent.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )