Libnet.ro
UNICEF

08:15

Traficul rutier in zona Academiei Militare din Capitala este blocat, din cauza unor sapaturi facute gresit la metrou. Politistii au deviat traficul pe rute ocolitoare (VIDEO)

B1 B1,
Traficul rutier in zona Academiei Militare din Capitala este blocat, din cauza unor sapaturi facute gresit la metrou. Politistii au deviat traficul pe rute ocolitoare (VIDEO)

Traficul rutier in zona Academiei Militare din Capitala este blocat pe doua benzi dupa ce asfaltul s-a umflat si a crapat joi dimineata cand muncitorii au inceput sa foreze in subteran pentru viitoarea. continuă pe B1

Circulatia in zona Academiei Militare, blocata dupa ce au aparut gropi in asfalt

Circulatia in zona Academiei Militare din Bucuresti este blocata, joi dimineata, dupa ce soseaua s-a umflat si a crapat, iar prin gaurile create a inceput sa tasneasca nisip si apa.

UPDATE Circulatia in zona Academiei Militare, blocata dupa ce s-au format gropi in asfalt / Metrorex confirma ca deterioarea strazii a fost cauzata de lucrarile la magistrala 5 de metrou

Circulatia in zona Academiei Militare din Bucuresti este blocata, joi dimineata, dupa ce soseaua s-a umflat si a crapat, iar prin gaurile create a inceput sa tasneasca nisip si apa, anunta Mediafax.

Circulatie BLOCATA in zona Academiei Militare, dupa ce au aparut mai multe GROPI in asfalt

Circulatia in zona Academiei Militare din Bucuresti este blocata, joi dimineata, dupa ce soseaua s-a umflat si a crapat, iar prin gaurile create a inceput sa tasneasca nisip si apa.

Metrorex: O echipa mixta analizeaza situatia din zona Academiei Militare

Circulatia in zona Academiei Militare din Bucuresti a fost blocata, in aceasta dimineata, dupa ce soseaua s-a umflat si a crapat, iar Metrorex precizeaza ca a constituit o echipa mixta impreuna cu reprezentanti specialisti ai constructorului ASTALDI, ce analizeaza situatia creata.

Metrorex: Soseaua din zona Academiei Militare s-a umflat din cauza unor elemente necunoscute privind terenul

Reprezentantii Metrorex au explicat ca soseaua din zona Academiei Militare, unde se efectueaza lucrari pentru linia de metrou, s-a umflat din cauza terenului, care contine elemente necunoscute. Datorita unor.

Metrorex explica de ce a crapat soseaua in zona Academiei Militare

Umflarea soselei in zona Academiei Militare, cu 10-12 centimetri, s-a produs din cauza terenului unde se lucreaza la metrou, au declarat, joi, reprezentantii Metrorex, informeaza Mediafax.

Circulatia OPRITA in zona Podului Izvor din Capitala, dupa ce craterul aparut ieri in asfalt s-a extins

Traficul rutier in zona Izvor din Capitala a fost inchis de politisti, miercuri dimineata, dupa ce fisura aparuta marti dupa-amiaza in asfalt s-a extins pe toate cele trei benzi ale bulevardului Splaiul.

Explicatiile Metrorex cu privire la aparitia fisurilor in asfaltul din zona Academiei Militare

Reprezentantii Metrorex au transmis, joi, intr-un comunicat de presa, ca fisurile aparute in aceasta dimineata in zona intersectiei strazii dr. Dumitru Bagdasar cu strada Gheorghe Marinescu au fost create din.

Doi oameni au fost ELECTROCUTATI si traficul paralizat, in urma furtunii de aseara din Capitala

Ploaia torentiala de aseara, insotita de grindina si vant puternic, a facut doua victime si a paralizat traficul din Capitala. Doi tineri s-au electrocutat dupa ce au calcat pe cabluri.

FOTO. Soseaua din zona Academia Militara s-a umflat si a crapat. Ce rute ocolitoare recomanda politistii

Circulatia in zona Academiei Militare din Bucuresti este blocata, joi dimineata, dupa ce soseaua s-a umflat si a crapat, iar prin gaurile create a inceput sa tasneasca nisip si apa, relateaza Mediafax.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3175 seconds )