Libnet.ro
UNICEF

12:30

Traficul spre Poiana Brasov, RESTRICTIONAT din cauza numarului mare de masini

Antena3 Antena3,
Traficul spre Poiana Brasov, RESTRICTIONAT din cauza numarului mare de masini

Traficul spre Poiana Brasov a fost restrictionat, sambata, din cauza numarului foarte mare de turisti care doresc sa ajunga in statiune cu autovehiculele proprii, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ. continuă pe Antena3

Traficul spre Poiana Brasov, restrictionat din cauza numarului mare de masini

Traficul spre Poiana Brasov a fost restrictionat, sambata, din cauza numarului foarte mare de turisti care doresc sa ajunga in statiune cu autovehiculele proprii, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al IPJ Brasov, comisarul-sef Liviu Naghi.

Se circula bara la bara pe Valea Prahovei. Traficul a fost restrictionat spre Poiana Brasov pentru ca nu mai sunt locuri de parcare libere

Traficul rutier pe Valea Prahovei este paralizat, iar masinile stau in coloane care se intin pe zeci, chiar sute de metri. Mai mult decat atat, traficul rutier a fost restrictionat spre Poiana Brasov din cauza numarul mare de turisti care vor sa ajunga acolo cu autoturismele personale.

Strat de zapada de jumatate de metru la Poiana Brasov

Turistii si brasovenii care au ales sa petreaca Revelionul in Brasov se pot distra in Poiana Brasov, unde stratul de zapada masoara peste o jumatate de metru, iar in noaptea dintre ani pot asculta concertele din Piata Sfatului, relateaza Mediafax.

Doua drumuri nationale raman inchise din cauza zapezii

Drumul national DN 24D Tulucesti - Varlezi judetul Galati) si DN 11A Podu Turcului judetul Bacau) - Barlad judetul Vaslui) sunt in continuare inchise, din cauza zapezii, iar pe altele sunt restrictii pentru traficul greu, informeaza miercuri Centrul Infotrafic. In judetul Vaslui, traficul rutier a fost reluat, in conditii de iarna, pe tronsonul Falciu - Murgeni al DN 24A, astfel ca intre Husi si Murgeni se circula cu restrictie pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone.

Doua drumuri nationale raman inchise din cauza zapezii

Drumul national DN 24D Tulucesti - Varlezi judetul Galati) si DN 11A Podu Turcului judetul Bacau) - Barlad judetul Vaslui) sunt in continuare inchise, din cauza zapezii, iar pe altele sunt restrictii pentru traficul greu, informeaza miercuri Centrul Infotrafic din Politia Romana.

Australia: 40.000 de oameni isi parasesc locuintele, din cauza incendiilor de vegetatie

000 de persoane din regiunea Adelaide, in sudul Australiei, sunt nevoite sa isi paraseasca locuintele, din cauza incendiilor de vegetatie, transmite Mediafax.

Patru raniti, dupa ce un avion a parasit pista din cauza vantului puternic, in Scotia

Patru persoane au fost ranite vineri pe aeroportul Stornoway din insula britanica Lewis, dupa ce un avion a iesit de pe pista din cauza vantului puternic, relateaza BBC News.

Centrul Infotrafic anunta ca nu mai sunt drumuri nationale inchise din cauza vremii

Centrul Infotrafic informeaza ca a fost deschis DN24D Tulucesti - Varlezi, in Galati, insa cu restrictie pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone, in acest moment nemaifiind drumuri nationale inchise din cauza vremii. In schimb, mai sunt impuse restrictii de tonaj si pe alte cateva tronsoane.

Toate porturile de la Marea Neagra sunt inchise din cauza vantului puternic

Toate porturile de la Marea Neagra sunt inchise, miercuri dupa-amiaza, din cauza vantului puternic. Operatiunile au fost sistate pe rand in porturile Constanta Sud - atat maritim, cat si fluvial, Midia, Con.

Toate porturile de la Marea Neagra, inchise din cauza conditiilor meteo

Toate porturile de la Marea Neagra sunt inchise, miercuri dupa-amiaza, din cauza vantului puternic, informeaza Mediafax. Operatiunile au fost sistate pe rand in porturile Constanta Sud - atat maritim, cat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )