Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tragedia din Boston. Djokar Tarnaev, inculpat oficial pentru rolul pe care l-a avut in atentat

Antena3 Antena3,
Tragedia din Boston. Djokar Tarnaev, inculpat oficial pentru rolul pe care l-a avut in atentat

Djokar Tarnaev, unul dintre cei doi frati de origine cecena acuzati de comiterea atacurilor din Boston, a fost inculpat oficial pentru atentatele comise la maraton, relateaza AFP. Tarnaev este acuzat de folosirea. continuă pe Antena3

Djokar Tarnaev, inculpat oficial pentru atentatele comise la maratonul din Boston

Un juriu federal american l-a inculpat oficial joi, pe Djokar Tarnaev, caruia ii sunt imputate 30 de capete de acuzare privind comiterea atentatelor la maratonul din Bosto, transmite BBC. Tarnaev, in varsta de.

Djokar Tarnaev, inculpat oficial pentru atentatele comise la maratonul din Boston

Un juriu federal american l-a inculpat oficial joi, pe Djokar Tarnaev, caruia ii sunt imputate 30 de capete de acuzare privind comiterea atentatelor la maratonul din Boston, relateaza AFP.

Cum comenteaza Petre Roman tacerea presedintelui cu privire la tragedia din Muntenegru

Fostul premier al Romaniei, Petre Roman, a vorbit in cadrul editiei de miercuri seara a emisiunii Sinteza Zilei despre tacerea lui Traian Basescu fata de tragedia din Muntenegru. Institutiile statului.

Ponta: Fac apel la toti politicienii sa nu speculeze politic tragedia din Muntenegru

Prim-ministrul Victor Ponta face apel la toti politicienii sa nu incerce sa speculeze politic tragedia din Muntenegru. La 22. 55 duminica seara - n. r. ) am fost sunat de Raed Arafat. Din acel moment am.

LACRIMI si durere la Curtea de Arges. Plange si cerul pentru oamenii care au murit in tragedia din Muntenegru

Sicriele cu trupurile neinsufletite ale victimelor din Curtea de Arges au sosit la Biserica Domneasca din oras. Sute de oameni si un sobor de preoti sunt la Biserica Domneasca, pregatiti sa inceapa slujba.

Tragedia din Muntenegru: un SOC financiar pentru piata de asigurari?

Guvernul a decretat ziua de miercuri, 26 iunie, drept zi de doliu national pentru victimele accidentului din Muntenegru, ai carui supravietuitori, potrivit surselor din piata, sau urmasii celor decedati vor incasa cea mai mare dauna pe parte de.

18 lampioane s-au inaltat spre ceruri, ca simbol al celor 18 suflete zdrobite in tragedia din Muntenegru

Cate 18 lampioane pentru cele 18 victime din Muntenegru au fost aprinse aseara in 22 de orase din tara. Gestul simbolic a venit ca o alinare a suferintei prin care trec rudele celor care au pierdut pe cineva.

Tragedia din Muntenegru: Lista pacientilor romani internati in Podgorita

Potrivit unui comunicat al spitalului din Podgorita, trei persoane au decedat la spital din cauza ranilor. Alte sapte sunt internate la terapie intensiva, fara sa-si fi recapatat cunostinta, scrie Jurnalul. ro .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )