Libnet.ro
UNICEF

15:45

Tragedia elicopterului SMURD. Procurorii au inceput urmarirea penala in rem si pentru ucidere din culpa

Antena3 Antena3,
Tragedia elicopterului SMURD. Procurorii au inceput urmarirea penala in rem si pentru ucidere din culpa

Procurorii militari din Parchetul General au inceput urmarirea penala in rem si pentru ucidere din culpa in cazul elicopterului SMURD prabusit luni in Lacul Siutghiol din judetul Constanta. Comandorul Petre. continuă pe Antena3

DIICOT a inceput urmarirea penala in rem pentru amenintare, dupa ce in cadrul unei reuniuni a conducerii UDMR s-a vorbit despre repetarea evenimentelor din Tg Mures, in martie 1990

Procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala in rem pentru infractiunea de amenintare, dupa ce primarul municipiului Sfantul Gheorghe, Antal Arpad, a declarat ca daca premierul Victor Ponta nu il va instrui pe prefectul de Covasna sa lase in pace maghiarii, atunci in secuime s-ar putea intampla ce s-a intamplat in martie 1990 la Targu Mures.

Procurorii au inceput urmarirea penala in rem si pentru ucidere din culpa

Procurorii militari au inceput urmarirea penala in rem si pentru ucidere din culpa in cazul elicopterului SMURD prabusit luni in Lacul Siutghiol din judetul Constanta, potrivit unui comunicat emis de Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

Prabusirea elicopterului SMURD. Procurorii incep urmarire penala pentru ucidere din culpa

Procurorii militari au inceput urmarirea penala in dosarul privind prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol, in rem, pentru ucidere din culpa, neluarea si nerespectarea masurilor de securitate si sanatate in munca.

UPDATE Elicopterul prabusit in Siutghiol. Procurorii incep urmarirea penala pentru ucidere din culpa. Guvernul a solicitat un audit extern

Procurorii militari au inceput urmarirea penala in dosarul privind prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol, in rem, pentru ucidere din culpa, neluarea si nerespectarea masurilor de securitate si sanatate in munca.

Procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala pentru amenintare in cazul declaratiilor belicoase ale primarul din Sfantu Gheorghe Antal arpad

Procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala in rem pentru amenintare, in urma declaratiilor facute in sedinta Consiliului Reprezentantilor Unionali CRU) al Uniunii Maghiare din Romania UDMR) de la Targu Mures. De la tribuna CRU, primarul din Sfantu Gheorghe, Antal arpad, a declarat ca, daca maghiarii nu vor fi lasati in pace, in secuime s-ar putea intampla ce s-a intamplat la Targu Mures in 1990.

Procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala pentru amenintare in cazul declaratiilor belicoase ale primarului din Sfantu Gheorghe Antal arpad

Procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala in rem pentru amenintare, in urma declaratiilor facute in sedinta Consiliului Reprezentantilor Unionali CRU) al Uniunii Maghiare din Romania UDMR) de la Targu Mures. De la tribuna CRU, primarul din Sfantu Gheorghe, Antal arpad, a declarat ca, daca maghiarii nu vor fi lasati in pace, in Secuime s-ar putea intampla ce s-a intamplat la Targu Mures in 1990.

DIICOT a inceput urmarirea penala in rem pentru amenintare, dupa declaratiile din sedinta UDMR

Procurorii DIICOT au deschis un dosar penal, ca urmare a declaratiilor facute in timpul sedintei Consiliului Reprezentantilor Unionali al Uniunii Democrate Maghiare din Romania UDMR) de la Targu Mures. DIICOT a.

Tragedia elicopterului SMURD. Prefectul judetului Constanta a fost demis

Prefectul judetului Constanta, Radu Volcinschi, a fost eliberat din functie, ca urmare a problemelor la interventia care a avut loc dupa prabusirea elicopterului SMURD. Guvernul va solicita un audit extern la.

Subiectiv. Tragedia elicopterului SMURD

Cauzele tragediei aviatice de pe lacul Siutghiol vor fi greu de deslusit. Elicopterul era nou-nout. Si avea toate dotarile necesare. Trecuse printr-o revizie generala acum o luna, cand a fost preluat de serviciul.

UPDATE. Elicopterul SMURD prabusit. Parchetul Militar incepe urmarirea penala pentru ucidere din culpa

Parchetul Militar Bucuresti a inceput urmarirea penala in dosarul privind prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol, pentru ucidere din culpa, neluarea si nerespectarea masurilor de securitate si sanatate in munca, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )