Libnet.ro
UNICEF

12:45

TRAGEDIE! Un baietel de cinci ani din Buzau a murit subit

B1 B1,
TRAGEDIE! Un baietel de cinci ani din Buzau a murit subit

Un baietel din Buzau, in varsta de 5 ani, s-a stins din viata dupa o zi de chin si agonie, fara ca cineva sa fi stiut ca ar avea vreo afectiune. Sambata, familia s-a asezat la masa, la casa lor. continuă pe B1

Politia ancheteaza moartea unui copil de cinci ani. A inceput sa se simta rau dupa ce a mancat sarmale si clatite

Durere fara margini intr-o familie din comuna buzoiana Galbinasi, care si-a pierdut fiul in varsta de cinci ani. Parintii cred ca nenorocirea a fost cauzata de o toxiinfectie alimentara, insa necropsia le va confirma sau infirma suspiciunile. Copilul s-a stins la o zi dupa ce a mancat sarmale si clatite.

Rasturnare de situatie in cazul adolescentei disparute din Buzau. Fata a aparut acasa cu o explicatie halucinanta

Este vestea-soc a diminetii! A murit! Adolescenta din Buzau, in varsta de 14 ani, care era de negasit de doua zile si a fost cautata cu disperare de politisti si rude, a aparut acasa. Copila le-a.

Un baietel de sase ani din Dolj a disparut de acasa. Forte impresionante participa la actiunea de cautare a copilului

Manuel Catalin Bora, in varsta de 6 ani si 11 luni, din comuna Rast, judetul Dolj, a disparut vineri, in jurul orei 18:15 de la domiciliu. Oricine are informatii cu privire la minor, este rugat sa apeleze.

VIDEO Un copil de 6 ani din Dolj, disparut vineri de acasa, gasit dupa mai bine de 24 de ore de cautari. Cinele sau l-a ncalzit toata noaptea

Un copil de 6 ani din Dolj, disparut de acasa de vineri, a fost gasit sambata, dupa mai bine de 24 de ore de cautari. Copilul a fost gasit la 10 kilometri de casa, dezbracat, dar din primele informatii reiese ca nu a fost victima vreunei infractiuni. Baietelul a fost insotit in permanenta de catelusa sa, care i-a tinut de cald intreaga noapte. De altfel, cainele nu l-a parasit nici atunci cand copilul a fost urcat in ambulanta.

VIDEO Copil de 6 ani din Dolj, disparut vineri de acasa, gasit dupa mai bine de 24 de ore de cautari. Cinele sau l-a ncalzit toata noaptea

Un copil in varsta de 6 ani din Dolj, disparut de acasa de vineri, a fost gasit sambata, dupa mai bine de 24 de ore de cautari. Copilul a fost gasit la 10 kilometri de casa, dezbracat, dar din primele informatii reiese ca nu a fost victima vreunei infractiuni. Baietelul a fost insotit in permanenta de catelusa sa, care i-a tinut de cald intreaga noapte. De altfel, cainele nu l-a parasit nici atunci cand copilul a fost urcat in ambulanta.

DRAMA URIASA: Un mare sportiv a murit subit la doar 23 de ani (FOTO)

Ciclistul Jimmy Duquennoydin Belgia, component al echipei WB-AquaProtect-Veranclassic, a murit la doar 23 de ani. Tanarul sportiv a fost victima unui stop cardiac, potrivit realitatea. net. Jimmy a.

Riscul de infarct ar putea fi masurat cu cinci ani inainte

O noua metoda de analizare a imaginilor obtinute cu ajutorul computerului tomograf poate anticipa care pacienti risca un atac de cord, cu ani de zile inainte ca acesta sa aiba loc, potrivit unor cercetatori.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )