Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tragedie la Brasov! Tata si copil, cazuti de la etajul 10 al unui bloc de pe strada Carpatilor

B1 B1,
Tragedie la Brasov! Tata si copil, cazuti de la etajul 10 al unui bloc de pe strada Carpatilor

Doua persoane au cazut, in aceasta dimineata, de la etajul 10 al unui bloc Sunnyville) situat pe strada Carpatilor din municipiul Brasov. Incidentul a fost anuntatprin apel la 112. Este vorba despre . continuă pe B1

Tragedia de la Brasov, unde un barbat a cazut de la etajul 10, cu fetita de 5 luni in brate: Ce spun parintii acestuia

Parintii barbatului din Brasov cazut de la etajul 10 al unui bloc cu fetita de cinci luni in brate exclud varianta sinuciderii si spun ca fiul lor era fericit, ca nu stiu sa fi avut certuri in familie si ca ar fi fost un accident, potrivit Mediafax.

UPDATE Tragedie in Brasov: Un barbat a cazut de la etajul 10 al unui bloc tinandu-si in brate fetita de doar cinci luni Sinuciderea, principala varianta a anchetatorilor

Un barbat in varsta de 37 de ani din Brasov s-a aruncat, joi dimineata, de la etajul 10 al unui bloc, tinandu-si in brate copila de cateva luni. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva, transmite Mediafax. Primele cercetari arata ca barbatul, din nu se stie ce motive, s-ar fi sinucis. 24 Procurorii fac cercetari legate de comiterea a doua infractiuni, una dintre ele fiind omor comis asupra unui membru de familie, iar cealalta ucidere din culpaUPDATE 14. 13 Barbatul care a sarit de la etajul 10, cu fetita sa de 5 luni in brate, a cazut pe un excavator. Operatorul utilajului spune ca nu a auzit nimic din cauza zgomotului. 24 Anchetatorii nu exclud nici varianta unui accident. in momentul producerii tragediei, in casa se aflau sotia barbatului si un alt copil de trei ani. Femeia este in stare de soc.

Un barbat si fiica sa de trei luni au cazut de la etajul 10 al unui bloc din Brasov

Echipajele SMURD au fost mobilizate in dimineata zilei de joi, 30 ianuarie, in preajma unui bloc de 10 etaje de pe strada Carpatilor din Brasov.

Tata si fiica de trei luni, cazuti de la etajul 10 al unui bloc

Tragedie la Brasov. Un barbat si fiica lui de doar trei luni au cazut de la etajul zece al unui bloc.

Sinuciderea - prima ipoteza in cazul tragediei de la Brasov. Tata si fiica de trei luni, cazuti de la etajul 10 al unui bloc

Caz cutremurator la Brasov: un barbat si fetita lui de numai trei luni au fost gasiti fara suflare in fata blocului in care locuiau.

Caz socant la Brasov: Un barbat s-a aruncat de la etajul 10, cu copilul lui in brate (VIDEO)

Tragedie in Brasov. Un barbat s-a aruncat de la etajul 10, cu copilul lui in brate. Tatal si copilul au murit. La fata locului a intrevenit un echipaj SMURD, insa cei doi nu au mai putut fi.

Brasov: Un barbat s-a aruncat de la etajul 10 cu fetita de 3 luni in brate. Ce au gasit politistii la fata locului

Un barbat s-a aruncat cu fiica sa de 3 luni si jumatate in brate, de la etajul 10 al unui bloc din Brasov. Politistii fac cercetari pentru a stabili cauzele si imprejurarile tragediei. Ce au gasit politistii la fata locului? Brasov: Un barbat s-a aruncat de la etajul 10 cu fetita de 3 luni in .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )