Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tragedie in Buzau. O tanara mama de 26 de ani a fost gasita moarta din cauza sobei din casa

Antena3 Antena3,
Tragedie in Buzau. O tanara mama de 26 de ani a fost gasita moarta din cauza sobei din casa

O femeie in varsta de 26 de ani din satul Caltuna, comuna Smeeni, a fost gasita sambata moarta si fiul ei, in varsta de sapte ani, se afla in stare grava la Spitalul judetean Buzau, din cauza. continuă pe Antena3

TRAGEDIE! O tanara, gasita moarta din cauza sobei din casa

O femeie din comuna Smeeni, Buzau, in varsta de 26 de ani, a fost gasita sambata moarta din cauza intoxicarii cu monoxid de carbon de la soba.

VIDEO O tanara de 26 de ani a murit intoxicata cu monoxid de carbon, la o luna dupa nunta. Fetita ei se afla in stare grava la spital

Tragedie fara margini, intr-o localitate din Buzau. La o luna dupa ce a imbracat rochia de mireasa, o tanara de 26 de ani a murit intoxicata cu monoxid de carbon, iar fetita ei a ajuns la spital in stare grava. Nenorocirea a fost descoperita de vecini, pe care i-a alarmat sotul tinerei, plecat dupa nunta in Franta, la munca.

Politia cauta un tanar de 26 ani, disparut de anul trecut. Mama a anuntat disparitia cu doar o zi in urma

Politia din Olt a fost sesizata, joi, 14 noiembrie 2019, de o femeie ca fiul sau a disparut cu un an si jumatate in urma de acasa. Baiatul ar avea 26 ani si ar fi plecat in aprilie 2018 de acasa. Patru.

Judecatoarea din Mures care a fost gasita plina de sange pe un camp a murit

Judecatoarea in varsta de 38 de ani, din Mures, care a fost gasita cu gatul taiat pe un camp a murit noaptea trecuta. Femeia a fost gasita pe 5 noiembrie, pe raza localitatii Sarateni, cu gatul.

STIREA SOC a ANULUI! ELODIA a fost GASITA! Eroul, un CAINE POLITIST! Detalii iNGROZITOARE!

Cazul care a socat Romania!Este vorba despre disparitia misterioasa a avocateiElodia Ghinescu. Eaa disparut in urma cu 12 ani si nu a fost gasita nici pana acum. Acest caz varamane.

Politia cauta un tanar de 26 ani, disparut de anul trecut. Mama a anuntat disparitia cu doar o zi in urma

Politia din Olt a fost sesizata, joi, 14 noiembrie 2019, de o femeie ca fiul sau a disparut cu un an si jumatate in urma de acasa.

Fetita de 8 ani din Olt, farsa cu sechestru la 112. A fost gasita intr-o ora, acasa

Politistii au actionat aproape o ora pentru a gasi o fata care anuntase la 112 ca a fost sechestrata.

Val de sinucideri-omucideri din cauza lipsei banilor. O familie intreaga a fost gasita moarta intr-un apartament din Istanbul. Tatal si-a otravit familia cu cianura

Politia turca a descoperit vineri intr-un apartament din Istanbul trupurile neinsufletite ale unui barbat si unei femei, impreuna cu al copilului lor de 6 ani, in ceea ce se crede ca este un nou caz de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )